Rulada cu budinca si nectarine

Postat de ala_oancea in Prajituri
4 Aug 2009 | 5475 vizualizari
Rulada cu budinca si nectarine

Simplu si bun.

Ingrediente

  • 4 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri lapte
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet fin
  • 1/2 praf de copt
  • 1 budinca ciocolata cu bucatele de migdale
  • 2 nectarine

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu trei linguri de zahar. Galbenusurile se mizeaza cu 2 linguri de zahar, uleiul si laptele si se adauga la albusuri. Se amesteca usor apoi se adauga faina, pesmetul si praful de copt. Am pus pesmet pentru ca n-am mai avut faina in casa :) Merge si doar cu faina, desi puteti sa incercati si cu pesmet ca a iesit bun.

Se toarna compozitia in tava. Eu am pus hartie de copt umezita sub blat. Se coace aprox 15 minute. Cand e gata se rastoarna pe un prosop si se ruleaza. Se lasa sa se raceasca.

Intre timp se prepara budinca. Daca vreti puteti sa adaugati si putina frisca dupa ce se racescte. Eu am lasat-o asa simpla. Se taie nectarinele feliute.

Se desface blatul, se unge cu budinca, se aseaza feliile de nectarine si se ruleaza. Eu am invelit rulata in folie de plastic si am lasat-o o jumatate de ora la congelator. Apoi am scos-o, am ornat-o si am gustat-o :) La cat de simplu de facut este a iesit foarte buna :) Iara o reteta buna de facut seara dupa servici.

Din restul de budinca ramasa, am aranjat un pahar cu straturi de budinca si nectarine ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu budinca si nectarine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert guguluf cu mere

Postat de panacris

Desert guguluf cu mere

Zahărul tos se pune la caramelizat, într-o crăticioară cu fundul gros, la foc mic. Atenție, nu se amestecă cu lingura, doar se înclină vasul din când în...

Citeste continuarea

Reteta de prajitura Deliciu

Postat de timea

Reteta de prajitura Deliciu

Iata cum se prepara Reteta de prajitura Deliciu Blat : Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem nuca tocata si prajita (am folosit o tava de 22x35 cm) Mixam albusurile cu un praf...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2009, 15:46
Cat de bine arata!!!!! si rulada, dar si paharul cu budinca!
la 04.08.2009, 18:06
Multumesc Oana ! Trebuia sa fac ceva rapid ca nu aveam chef dupa serviciu sa adorm in bucatarie ... si a iesit rulada asta. Simpla dar buna.
la 04.08.2009, 21:59
Hm, farfuria cu floare rosie e "ocupata" cu prunele. Secret:e farfuria mea preferata de pe bucataras. Alaturi de mileul bunicii (de la dulceata de caise, cred!)
la 05.08.2009, 10:32
Ooo ... multumesc Dany !
la 23.09.2009, 18:20
offffffff vreau si euuuuuu... arata asa de biiiineeeeee

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking