Rulada cu carne de vita si sos de menta

Postat de Julie in Vita
21 Aug 2011 | 4099 vizualizari
Rulada cu carne de vita si sos de menta

Rulada cu carne de vita si sos de menta,un deliciu ce trebuie neaparat sa-l incercati!

Ingrediente

  • 400 g carne de vita,
  • 2-3 linguri unt,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc verde, 
  • patrunjel,
  • 1/3 lingurita chimen macinat,
  • 2-3 catei de usturoi.
  • Pentru sos:  
  • 200 g smantana sau iaurt cremos, 
  • 5 linguri maioneza,
  • menta,
  • patrunjel,
  • sare.

Mod de preparare

Se amesteca untul cu sare, piper, pudra de chimen, usturoi zdrobit, busuioc si patrunjel tocate marunt.

Carnea se taie in felii subtiri si se bate usor. Se aseaza pe o folie de aluminiu si se intinde deasupra untul aromat. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se prinde rulada cu scobitori sau se leaga cu sfoara. Se pun intr-o tava 2-3 linguri ulei, se aseaza rulada, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor. Dupa 40 minute, se inlatura folia si se mai lasa inca 15-20 minute, sa se rumeneasca rulada.

Sos de menta:

Se amesteca smantana cu maioneza si se adauga dupa gust: sare, menta proaspata si patrunjel verde tocate marunt.

Cand se serveste, se inlatura scobitorile sau sfoara, se taie rulada felii si se aseaza pe farfurie alaturi de sosul de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne de vita si sos de menta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Coaste de vitel in sos de rosii

Postat de timea

Coaste de vitel in sos de rosii

Punem intr-un vas apa la fiert cu aprox 1/2 lingurita sare, cateva boabe de piper si 3 foi de dafin.  Cand fierbe apa adaugam coastelesi carnea si lasam sa fiarba aprox 30 de minute...

Citeste continuarea

Papricas de vitel cu galuste

Postat de simona72

Papricas de vitel cu galuste

Ceapa taiata marunt se caleste in 3-4 linguri ulei de masline. Se adauga ardeiul taiat  feliute, cubulete, cum doriti si se lasa la calit 2-3 minute. Se adauga morcovul curatat si taiat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.08.2011, 09:31
ce combinatie interesanta
la 21.08.2011, 09:44
Foarte frumos, foarte gustos...
la 21.08.2011, 09:52
Ce bunatateee !
la 21.08.2011, 14:11
nu am incercat combinatia asta
la 21.08.2011, 15:03
bun si foarte gustos

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking