Rulada de pui cu porc si stafide

Postat de papabundetot in Pui
8 Dec 2013 | 4264 vizualizari
Rulada de pui cu porc si stafide

Astazi am pregatit pentru ai mei o bunatate de rulada de pui umpluta cu tot felul de bunatati care a avut mare scucces si de aceea deja ma gandesc sa o fac si in alte variante decat ce urmeaza sa va prezint mai jos.Pentru aceasta rulada l-am avut ca inspiratie pe maestrul carnurilor,bucatarul Adrian Richardson.

Ingrediente

  • Am folosit:
  • 1 piept de pui
  • 200 gr carne tocata (vita+porc)
  • 50 gr stafide
  • nucsoara macinata
  • cuisoare macinate
  • 1 catel de usturoi
  • sos worchester
  • sos soia,
  • masline
  • piper sichuan
  • curry,
  • ghimbir macinat

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am pus in folie alimentara si l-am intins bine batandu-l usor cu ciocanul de carne,l-am condimentat apoi cu piper sichuan,nucsoara,putina sare si curry.

Intr-un castron am pus carnea macinata,usturoiul tocat marunt,nucsoara,cuisoare macinate,ghimbir,stafide,sos soia (o lingurita),sos worchester (o jumatate de lingurita),masline negre taiate marunt,am amestecat totul bine si apoi carnea am asezat-o pe pieptul de pui pe care mai apoi l-am rulat si l-am legat bine cu sfoara,pentru a nu se desface in cuptor.

Am asezat rulada intr-o tava tapetata cu hartie de copt,am pus peste ea putin ulei de masline si am dat-o la cuptor pana s-a rumenit frumos.

Dupa ce rulada a fost gata,am lasat-o cam 20 minute sa se odihneasca pentru ca mai apoi sa o pot taia fara ca ea sa se rupa.

Noi am servit rulada de pui alaturi de cartofi aromati la cuptor (asa a fost cererea) dar voi puteti face orice garnitura va place.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu porc si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pui cu lamaie, mustar si miere

Postat de RuxyRux

Pui cu lamaie, mustar si miere

Pieptul de pui se spala, se zvanta intr-un servet,apoi se  stropeste cu lamaie, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, usturoi, se unge cu miere si mustar. Intr-o tigaie, punem putin...

Citeste continuarea

Placinta ciobanului

Postat de simona72

Placinta ciobanului

Cartofii se curata de coaja, se taie in cuburi mari si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei de masline, se adauga ardeiul gras taiat cubulete si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.12.2013, 16:45
tare buna!
la 08.12.2013, 16:45
grozava rulada
la 08.12.2013, 16:52
cat de bine arata
la 08.12.2013, 16:52
Bunatate de rulada cu cartofi si cateva muraturi alaturi,mmmmmmmmm!
la 08.12.2013, 16:59
Am avut Buni,si cartofi si castraveti murati!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking