Rulada cu carne tocata si legume invelita in muschi tiganesc

Postat de corina241 in Aperitive / Garnituri
23 Ian 2011 | 7910 vizualizari
Rulada cu carne tocata si legume invelita in muschi tiganesc

Ingrediente

  • 300 g muschi tiganesc feliat
  • 300 g carne tocata amestec
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 4-5 ciuperci proaspete
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou
  • 4-5 catei de usturoi
  • oregano
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Legumele(morcovul si cartofii)fierte in coaja le dam pe razatoarea mica dupa ce le-am curatat de coaja.

Ciupercile spalate le taiem marunt.

Intr-un vas(vezi foto) punem carnea tocata,legumele,oul,usturoiul pisat marunt,condimentam cu piper,cimbru si oregano maruntit, sare dupa gust si formam o compozitie asemanatoarea celei de chiftele.Se adauga si putina apa si astfel carne anu va fi uscata.

Intr-o forma de chec asezam feliile de muschi tiganesc,le prindem cu scobitori si asezam compozitia de carne.Peste asezam fasiile de ceapa verde.''Inchidem'' rulada unind intre ele bucatile de muschi.

Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor(incins la 180°) pentru 45 minute.

O bunatate!!!Nu am apucat sa-i fac poza in sectiune pentru ca s-a mancat cat ai zice''yammy,yam''!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne tocata si legume invelita in muschi tiganesc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Triunghiuri cu ciuperci

Postat de xana

Triunghiuri cu ciuperci

Cat timp aluatul sta la rece(el l-am tinut doar 30 de minute) pregatim umplutura astfel: ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc usor in putin ulei de masline impreuna cu foaia de dafin. Se...

Citeste continuarea

Crema de branza cu ciuperci

Postat de rocsi_1612

Crema de branza cu ciuperci

Spalam ciupercile, le punem la fiert pentru 20 de minute cu sare si piper. Dupa acest timp, le luam de pe foc, le rasturnam intr-o sita si le lasam sa se scurga si sa se raceasca. Le tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2011, 13:50
Ce bun ti-a iesit
la 23.01.2011, 14:04
fain
la 23.01.2011, 14:12
misto
la 23.01.2011, 14:20
la 23.01.2011, 14:30
e buna

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking