Rulada cu carne tocata si legume invelita in muschi tiganesc

Postat de corina241 in Aperitive / Garnituri
23 Ian 2011 | 7898 vizualizari
Rulada cu carne tocata si legume invelita in muschi tiganesc

Ingrediente

  • 300 g muschi tiganesc feliat
  • 300 g carne tocata amestec
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 4-5 ciuperci proaspete
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou
  • 4-5 catei de usturoi
  • oregano
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Legumele(morcovul si cartofii)fierte in coaja le dam pe razatoarea mica dupa ce le-am curatat de coaja.

Ciupercile spalate le taiem marunt.

Intr-un vas(vezi foto) punem carnea tocata,legumele,oul,usturoiul pisat marunt,condimentam cu piper,cimbru si oregano maruntit, sare dupa gust si formam o compozitie asemanatoarea celei de chiftele.Se adauga si putina apa si astfel carne anu va fi uscata.

Intr-o forma de chec asezam feliile de muschi tiganesc,le prindem cu scobitori si asezam compozitia de carne.Peste asezam fasiile de ceapa verde.''Inchidem'' rulada unind intre ele bucatile de muschi.

Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor(incins la 180°) pentru 45 minute.

O bunatate!!!Nu am apucat sa-i fac poza in sectiune pentru ca s-a mancat cat ai zice''yammy,yam''!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne tocata si legume invelita in muschi tiganesc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Budinca de paste cu carne si ciuperci

Postat de merisor67

Budinca de paste cu carne si ciuperci

Punem in vasul multicookerului apa cu o lingurita de sare si setam programul FRY pentru 10 minute, apoi adaugam pastele, inchidem capacul si setam programul RICE/PASTA. Intre timp preparam...

Citeste continuarea

Mic dejun cu oua si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Mic dejun cu oua si mozzarella

Presaram faina pe masa de lucru, intindem aluatul intr-o foaie potrivit de subtire. Ungem un vas mic ceramic cu unt, asezam foaia de aluat. O intepam cu furculita si o ungem cu sosul de legume....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2011, 13:50
Ce bun ti-a iesit
la 23.01.2011, 14:04
fain
la 23.01.2011, 14:12
misto
la 23.01.2011, 14:20
la 23.01.2011, 14:30
e buna

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking