Rulada cu cas de oi framantat

Postat de iri_love in Aperitive / Garnituri
8 Aug 2012 | 3837 vizualizari
Rulada cu cas de oi framantat

......la aceasta rulada am folosit cas de oi pe care l-am framantat si il aveam la borcane in beci.......

Ingrediente

  • Pentru aluat :
  • 1 kg de faina,
  • un cub de drojdie,
  • 2 lingurite de zahar ,
  • 2 oua+un ou de uns deasupra ,
  • 250 g de iaurt ,
  • margarina rama la pachet.
  • Pentru compozitia de branza:
  • un borcan de cas de oi de 800 g,
  • 3 oua
  • smantana

Mod de preparare

Asezam faina intr-un vas in care ii facem o gaura in mijloc. Sfaramam drojdia si o amestcam cu cele 2 lingurite de zahar. Drojdia o adaugam peste faina, dupa care ouale le batem si le amestecam cu iaurtul si il turnam si pe acesta peste drojdie. Incepem sa framantam ,adaugand din cand in cand din margarina care am topit-o ,pana nu se mai lipeste aluatul de maini. Lasam aluatul la crescut,timp in care amestecam casul de oi cu ouale.

Ungem tava cu untura care era deasupra casului din borcan (rulada a devenit mai frageda si pe fund). Impartim aluatul in bucati pe care le intindem pe fiecare si peste care adaugam compozitia de branza in asa fel in care sa ajunga la toate bucatile de aluat. Rulam ca pe o rulada si le asezam in tava. Ungem ruladele cu oul ramas si dam tava la cuptor pana se rumeneste bine. Cand este gata scoatem tava si ungem ruladele cu smantana (are rol de a fragezi foarte bine coaja )

Lasam sa se raceasca si o putem manca cu smantana cat de multa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cas de oi framantat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata

Postat de mirela0911

Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata

Se taie chiflele in cubulete mici. Intr-un bol, se amesteca smantana, oul, laptele si branza framantata si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga chiflele si se amesteca pana se...

Citeste continuarea

Rulada din paine cu pesto si mozzarella

Postat de caroline

Rulada din paine cu pesto si mozzarella

Scoatem mozzarella din apa de conservare si o lasam sa se scurga foarte bine. Tamponam usor cu un servet, dupa care feliem mozzarella felii subtiri. Ardeiul il spalam si il punem la copt pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.08.2012, 18:52
ce bunatate ai pregatit!
la 08.08.2012, 18:53
se pare ca ai facut multe, deci ai si pentru noi
la 08.08.2012, 19:01
la 08.08.2012, 19:04
sunteti servite toate numai sa ajunga si smantana ca tare bine mai merge...
la 08.08.2012, 19:10
smantana luam noi

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking