Rulada cu cas de oi framantat

Postat de iri_love in Aperitive / Garnituri
8 Aug 2012 | 3849 vizualizari
Rulada cu cas de oi framantat

......la aceasta rulada am folosit cas de oi pe care l-am framantat si il aveam la borcane in beci.......

Ingrediente

  • Pentru aluat :
  • 1 kg de faina,
  • un cub de drojdie,
  • 2 lingurite de zahar ,
  • 2 oua+un ou de uns deasupra ,
  • 250 g de iaurt ,
  • margarina rama la pachet.
  • Pentru compozitia de branza:
  • un borcan de cas de oi de 800 g,
  • 3 oua
  • smantana

Mod de preparare

Asezam faina intr-un vas in care ii facem o gaura in mijloc. Sfaramam drojdia si o amestcam cu cele 2 lingurite de zahar. Drojdia o adaugam peste faina, dupa care ouale le batem si le amestecam cu iaurtul si il turnam si pe acesta peste drojdie. Incepem sa framantam ,adaugand din cand in cand din margarina care am topit-o ,pana nu se mai lipeste aluatul de maini. Lasam aluatul la crescut,timp in care amestecam casul de oi cu ouale.

Ungem tava cu untura care era deasupra casului din borcan (rulada a devenit mai frageda si pe fund). Impartim aluatul in bucati pe care le intindem pe fiecare si peste care adaugam compozitia de branza in asa fel in care sa ajunga la toate bucatile de aluat. Rulam ca pe o rulada si le asezam in tava. Ungem ruladele cu oul ramas si dam tava la cuptor pana se rumeneste bine. Cand este gata scoatem tava si ungem ruladele cu smantana (are rol de a fragezi foarte bine coaja )

Lasam sa se raceasca si o putem manca cu smantana cat de multa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cas de oi framantat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftele de conopida

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de conopida

Conopida se pune la fiert in apa cu sare pentru circa 15 minute,cand este bine fiarta se scurge si se paseaza cu o furculita,o lasam intr-o strecuratoare sa se raceasca si sa se scurga bine zeama....

Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute cu ton

Postat de caroline

Aperitiv oua umplute cu ton

Incepem prin a pune ouale la fiert intr-o craticioara cu apa pentru 10 minute.  Cand ouale au fiert, le trecem prin jet de apa rece. Astfel ele se vor curata mai usor de coaja. Curatam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.08.2012, 18:52
ce bunatate ai pregatit!
la 08.08.2012, 18:53
se pare ca ai facut multe, deci ai si pentru noi
la 08.08.2012, 19:01
la 08.08.2012, 19:04
sunteti servite toate numai sa ajunga si smantana ca tare bine mai merge...
la 08.08.2012, 19:10
smantana luam noi

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking