Rulada cu cascaval si sunca

Postat de lili in Aperitive / Garnituri
26 Dec 2010 | 9120 vizualizari
Rulada cu cascaval si sunca

Ingrediente

Pentru blat:

  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de smantana
  • 3 oua

Umplutura:

  • 50gr.unt
  • 150gr.cascaval
  • 6 felii sunca
  • castravete murat
  • jumatate de gogosar murat

 

Mod de preparare

Intr-un castron punem galbenusurile de la cele 3 oua, smantana. faina si le amestecam bine cu mixerul. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma obtinand o compozitie asemanatoare celei de chec. O rasturnam in tava tapetata cu  hartie de copt si o bagam la cuptor cca. 15-20 minute.  Dupa ce s-a copt o rasturnam cu fata in jos pe un servet uscat, luam hartia de copt si pe urma ungem foaia cu unt , radem cascavalul, punem sunca si bucatile de castravete si gogosar. Apoi o rulam, radem cascaval deasupra si o bagam iar cam 10 min la cuptor. Se scoate, se lasa la racit si se taie felii. Pofta buna!!!




 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada pizza

Postat de MotanLaOale

Rulada pizza

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul. Se unge cu ketchup pe toata suprafata si se presara oregano. Se pun felii de sunca pe toata...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.12.2010, 17:45
la 26.12.2010, 18:33
bun bun
la 26.12.2010, 19:50
fetelor , multumesc..un pic trebuia sa o rasucesc mai tare...
la 26.12.2010, 20:01
la 26.12.2010, 20:51

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking