Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise

Postat de Constelatialeu in Prajituri
6 Ian 2014 | 2856 vizualizari
Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise

Se cam terminasera prajiturile pentru ca n-am facut multe,mai sunt niste bumboane,dar alea nu-s prajituri....iar rulada asta e chiar banala si se face si repede...

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 150 g ceva fin cremos
  • 1/2 borcan de gem caise (400 g borcanu)
  • glazura duo Dr.Oetker
  • sos de ciocolata Dr.Oetker

Mod de preparare

Mai intai tapetam tava de la aragaz cu hartie de copt, apoi incalzim glazura si ne jucam un pic cu glazura pe hartia de copt. Lasam sa se raceasca. Albusurile le batem bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul si mixam bine. Adaugam galbenusurile, omogenizam, apoi faina. Compozitia o turnam in tava si nivelam, dam la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii. Scoatem tava din cuptor, scoatem hartia de copt si apoi rulam foarte repede cat este calda, o lasam sa se raceasca.

Ceva fin cremos cu gemul de caise se omogenizeaza si se unge rulada.

Se da la rece dupa ce am turnat sos de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Prajitura cu nuca prajita si caramel

Postat de timea

Prajitura cu nuca prajita si caramel

Intr-un bol mixam spuma albusurile cu un varf de sare. Separat intr-un bol mic frecam galbenusurile cu uleiul. Peste albusurile batute spuma adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul....

Citeste continuarea

Tarta cu nuci, caramel si crema de ciocolata

Postat de simona72

Tarta cu nuci, caramel si crema de ciocolata

Pentru aluat: taiem untul sau rama(eu am folosit rama) cuburi, il punem in cuva robotului de bucatarie impreuna cu zaharul si ii dam 2-3 pulsatii. Adauga, coaja rasa de portocale, bicarbonatul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.01.2014, 18:45
Mai du-teeeeeeeeeeeeeeeeeee ... ma ucizi
la 06.01.2014, 18:47
la 06.01.2014, 18:49
Yummy, ce buna si cu gem de caise!
la 06.01.2014, 18:49
aoleuuuuuuuu,ce bunaaaa!
la 06.01.2014, 18:56
tare buna!!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking