Rulada cu gem de caise si nuca

Postat de mamaieelena in Prajituri
2 Noi 2013 | 6306 vizualizari
Rulada cu gem de caise si nuca

Cred ca este cel mai rapid desert si nu este pretentios important este sa ai toate ingredientele care nu sunt prea multe.

Ingrediente

  • 4 oua
  • 5 linguri cu faina
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingura cu cacao
  • 5 linguri cu zahar
  • 300g gem de care aveti (eu am pus de caise)
  • 100g nuca macinata fin
  • zahar pudra pentru pus pe deasupra ruladei

Mod de preparare

Ouale se separa si se bat albusurile spuma tare se adauga zaharul treptat apoi pe rand galbenusurile,Cacaua se amesteca in ulei si se adauga compozitiei cu oua se bat bine incontinuare si la sfarsit se incorporeaza si faina dar de aceasta data se amesteca cu o lingura de lemn de jos in sus si faina nu se pue toata odata ci pe rand lingura cu lingura.Se pune in tava de cuptor o hartie de copt si pune compozitia in tava avand grija sa fie uniform intinsa.Se da la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 minute.Dupa ce s-a copt se da jos de pe tava si se ruleaza cu hartia de copt si se da la rece.Cand este rece se desface si se umple cu gemul amestecat cu nuca apoi se ruleaza la loc si se da iar la rece.Deasupra se poate pune zahar asa cum am facut eu sau cine are timp ciocolata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de caise si nuca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert rulada cu nuca, frisca, gem de caise si ciocolata

Postat de lucy2002

Desert rulada cu nuca, frisca, gem de caise si ciocolata

Separam albusul de galbenusuri. Mixam toate albusurile spuma si adaugam in ploaie indulcitorul sau zaharul. Adaugam pe rand cele trei galbenuse si mixam cu atentie. Renuntam la mixer si...

Citeste continuarea

Desert baigli cu nuca si mac

Postat de Prajituri_de_casa

Desert baigli cu nuca si mac

Stafidele se pun la inmuiat circa o ora in apa calduta cat sa le acopere. Pe urma se scurg bine de apa. Pentru umplut, se amesteca separat ingredientele de la fie tip de umplutura. Pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2013, 00:46
la 02.11.2013, 00:48
la 02.11.2013, 08:52
buuuna !
la 02.11.2013, 09:37
la 02.11.2013, 15:10
as savura cu multa placere vreo cateva felii

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking