Ingrediente
- faina alba de grau 5-6 linguri cu vârf
- margarină 2-3 linguri
- lapte degresat 1 cană
- ouă 4 bucati
- ciuperci 1 conservă
- sare iodata
- piper proaspat macinat
- smantana grasime 12% 1-2 linguri
- verdeaţă (pătrunjel, mărar)
- 3-4 cepe
Mod de preparare
Margarina se topeste pe aragaz impreuna cu laptele, se adauga făina deodata, se amestecă bine. Se fierbe ca o ciulama mai groasă. Se lasă să se răcorească şi după aceea se adaugă galbenuşurile şi apoi albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia în tava (de aragaz) unsă şi tapetată cu făină. Se coace la foc iute, este gata când se desprinde de pe margini. Se scoate pe un prosop umed şi se rulează repede.
Umplutura: Se căleşte ceapa, se adaugă ciupercile, verdeaţa, sare, piper. Peste aceasta compoziţie se pune 1 lingură de făină desfăcută cu 1-2 linguri smantână.
Se umple coca si se lasa la racit, fara a se mai pune la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|