Rulada cu ciuperci si sunca

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
2 Iun 2010 | 9824 vizualizari
Rulada cu ciuperci si sunca

dedicata lui Mariana -Roberta care e inebunita dupa ciuperci la fel ca si mine si bineteles tuturor celor ce le plac ciupercile

Ingrediente

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 350 g ciuperci
  • 250 g sunca curcan (puneti de care aveti si care va place)
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 200 g cascaval ras
  • patrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare

Se intinde foaia putin cu sucitorul

Ciupercile se curata si se toaca cu tot cu piciorusele de la ciuperci apoi se calesc intr-o tigaie cu putin ulei si cu ceapa tocata,sare si piper,se lasa sa fiarba 10 minute pana scade sucul de pe ciuperci apoi se amesteca cu sunca tocata ,150 g cascavalul ras,pasta de tomate,oul crud si patrunjel verde tocat

Acesta compozitie se pune pe foaia de aluat intr-o margine si se ruleaza cu grija ,totul depinde de foaie ,dar cu grija merge usor,se strang capetele bine sa nu curga compozitia afara

Se ia o tava de cozonac se unge bine cu ulei apoi se pune o folie de aluminiu sau hartie, se pune rulada cu grija, se unge cu putin ulei si se presara cascaval ras 50 g,se da tava la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit 150 grade

Cand s-a rumenit frumos se scoate si se lasa la racit apoi se taie. Este extraordinar de buna, este o inventie de a mea ,dar este grozava v-o recomand cu toata caldura

A fost meniu de ieri si am servit cu cartofi piure(sigur veti zice am crezut ca e frisca,haha sau prajitura)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada aperitiv cu omleta si aluat cu cartofi si branza

Postat de merisor67

Rulada aperitiv cu omleta si aluat cu cartofi si branza

Pentru aluat , amestecam piureul cu untul tinut la temperatura camerei si branza de vaci. Frecam ouale cu zaharul si putina sare, adaugam uleiul, laptele, apoi amestecam cele doua compozitii...

Citeste continuarea

Rulada de carne, cu legume si cascaval

Postat de Ina

Rulada de carne, cu legume si cascaval

Taiem muschiul circular, in strat subtire , pentru a desface bucati cat de mari putem, pentru a putea fi umplute si rulate . Eu am obtinut 3 fasii de carne, pe care le-am batut usor cu ciocanul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.06.2010, 18:08
tare buna cred k e
la 02.06.2010, 18:20
chair zici k e frisca
la 02.06.2010, 18:40
mai...tie nu ti se pare ca voi mancati cam mult ?)
la 02.06.2010, 18:42
ce frumos mai arata.................5 furcu.............
la 02.06.2010, 19:10
nadinaaaaa! iarta-ma ca am intarziat, nu vrei sa stii pe unde am umblat iar ca te intristez! multumesc mult de reteta , e minunata! chiar mi-era pofta de ceva bun cu ciuperci! pooop si mersi mult, am papat, m-am sters la gurita si am lasat 5 furculite verzi

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking