Rulada cu cocos (2)

Postat de sufletista in Prajituri
21 Mai 2011 | 3402 vizualizari
Rulada cu cocos (2)

O reteta preparata de mine si apreciata de ceilalti

Ingrediente

  • 500 g biscuiti cu cacao
  • 300 g lapte
  • 200 g margarina
  • 200 g nuca de cocos
  • 12 linguri de zahar pudra
  • esenta de rom
  • 2 plicuri de zahar vanilat

Mod de preparare

se dau biscuitii prin masina de tocat. Se adauga laptele treptat si se amesteca bine, se adauga si esenta de rom. Trebuie sa rezulte o compozitie omogena.

Se freaca margarina cu zaharul pudra pana se face o spuma, se adauga nuca de cocos, zaharul vanilat si se amesteca. Biscuiti se impart in 2

Se intinde folia alimentara, se aseaza jumatate din cantitatea de biscuiti, se acopera cu folie alimentara si se intinde cu sucitorul. Se intinde jumatate din compozitia de crema si se ruleaza cu grija. Se da la rece 2 ore.

Procedam la fel  cu cealalta jumatate

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cocos (2)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura turnata cu branza

Postat de Corina33

Desert prajitura turnata cu branza

Se mixeaza ouăle cu zahărul și sarea până își dublează volumul. Se adaugă laptele și uleiul, turnând încet și mixând continuu. Se adaugă și făina,...

Citeste continuarea

Desert cremes cu aluat de casa - ca la mama acasa

Postat de mirela0911

Desert cremes cu aluat de casa - ca la mama acasa

Aluatul: Intr-un vas, se amesteca untul la temperatura camerei cu faina pana se obtine o compozitie omogena. Se imparte in 3 parti egale si se lasa deoparte. Pe masa de lucru, se pune restul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2011, 22:40
la 21.05.2011, 23:01
Grozava Lau...eu as inlocui margarina cu unt...pup
la 21.05.2011, 23:28
super
la 21.05.2011, 23:28
mmm...buna buna
la 21.05.2011, 23:41
Sigur e buna

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking