Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca

Postat de Sidy in Prajituri
23 Iul 2011 | 5984 vizualizari
Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca

Din cauza caldurii nu am mai pregatit crema de cremes eu si am facut-o dupa instructiunile Dr Oetker....scuze !

Ingrediente

  • 9 oua
  • 9 linguri faina
  • 9 linguri zahar
  • 1 praf de copt
  • un borcan gem de caise
  • 1 Crema Cremes Dr Oetker
  • 1 borcan visine fara samburi
  • frisca

Mod de preparare

Am facut 3 rulade din pandispan, fiecare din 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar si un pic de praf de copt.

Asa cald scos din cuptor, am uns pandispanul cu gem de caise, l-am rulat in hirtia de copt si l-am lasat asa pina a doua zi .( sau cateva ore pina se raceste) Apoi am taiat ruladele rondele de 1 cm si le-am lasat in tava.
Am facut o crema de cremes Dr Oetker( puteti face voi crema acasa daca doriti)pe care am pus-o peste rulade si apoi am adaugat visine din borcan, peste care am pus frisca.
Am ornat frisca cu kiwi si banane ( puteti folosi si alte fructe ce va plac mai mult)si am pus cite o bombonica mica colorata, deasupra.
Se lasa la rece in frigider 2-3 ore.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort spirala cu jeleu de cirese si crema de portocale

Postat de momo121

Desert tort spirala cu jeleu de cirese si crema de portocale

Pentru Blat:        Separam albusurile de galbenus. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana se topeste, pe urma adaugam...

Citeste continuarea

Rulada Diplomat de primavara

Postat de simona72

Rulada Diplomat de primavara

Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza 1 minut cu un praf de sare. Se adauga zaharul brut si se continua mixarea pana obtinem o bezea ferma. Se adauga pe rand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.07.2011, 07:19
Sidy, nu te scuza, mai bine arunca vreo 3-4 incoa'!
la 23.07.2011, 09:04
si la mine
la 23.07.2011, 10:45
avem de unde papa toate si asta e bine
la 23.07.2011, 11:01
ce de sunt, pot sa ma servesc si eu
la 23.07.2011, 11:14
ce multe si ce bune haide-ti fetele ca Sidy s-a gandit la toati bucatarasii

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking