Rulada cu dovleac

Postat de sufletista in Dulciuri
25 Noi 2011 | 6959 vizualizari
Rulada cu dovleac

inspiratia de pe site

Ingrediente

  • 150 ml apa minerala
  • 150 ml ulei
  • 150 ml lapte
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • coaja de lamaie
  • 1 plic drojdie(sau cat o nuca de drojdie prospata)
  • faina cat cuprinde
  • UMPLUTURA
  • dovleac
  • zahar
  • esenta de rom

Mod de preparare

Se amesteca laptele caldut, apa, uleiul, oul, zaharul, coaja de lamaie, drojdia, praful de sare. Treptat adaugam faina, pentru inceput folosim telul. Framantam un aluat potrivit si il lasam sa se odihneasca 30 minute.

Infainam masa de lucru si intindem aluatul, adaugam dovleacul, rulam si asezam in tava unsa si tapetata cu faina. Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos. Lasam sa se raceasca in tava dupa care o taiem.

Dovleacul il dam prin razatoare. Am adaugat zaharul, am pus pe foc, am amestecat continuu pana lasa sirop, iar la final am adaugat esenta de rom.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de rulada de dovleac cu crema de ciocolata alba

Postat de S_I_D

Reteta de rulada de dovleac cu crema de ciocolata alba

Iata cum se prepara Reteta de rulada de dovleac cu crema de ciocolata alba Am inceput cu alunele pe care le-am prajit 3-4 minute intr-o tigaie dupa care le-am maruntit. Am batut albusurile...

Citeste continuarea

Desert rulada cu dovleac

Postat de MotanLaOale

Desert rulada cu dovleac

Intai se prepara umplutura ca sa aiba timp sa se raceasca. Dovleacul se curata de seminte si coaja si se da pe razatoarea mare. Se amesteca cu zaharul, untul si sarea si se pune la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2011, 16:52
prima, prima
la 25.11.2011, 16:54
yummmi ce mult imi place
la 25.11.2011, 16:55
a treia dar primesc si eu
la 25.11.2011, 17:11
cu mult dovleac asa cum imi place mie
la 25.11.2011, 17:23
ce bine arata

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking