Ingrediente
- 3 oua
- 3 linguri zahar
- 3 linguri ulei
- 3 linguri faina
- 1plic zahar vanilat
- 1/2plic praf de copt
Mod de preparare
Pentru inceput se preincalzeste cuptorul.
Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana isi maresc volumul. Se adauga uleiul zaharul vanilat mixand continu.
La sfarsit adaugam praful de copt si faina pe care le amestecam cu lingura usor de jos in sus.
Tava aragazului se tapeteaza cu hartie de copt,care se unge cu ulei.
Intreaga compozitie se toarna in tava,se niveleaza si se da la cuptor.
Este coapta cand se rumeneste frumos deasupra.
Se scoate din cuptor,se desprinde rulada de hartia de copt,apoi se ruleaza cat mai strans(hartia+rulada),lasandu-se sa se raceasca.
Se desface usor,se unge cu gem si se ruleaza la loc.Cand s-a racit am taiat fiecare rulada in 4 si am impachetat cate una in folie alimentara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|