Rulada cu spanac

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
4 Iun 2013 | 3934 vizualizari
Rulada cu spanac

Sursa caietul cu retete

Ingrediente

Aluat

  • 300 g spanac
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de sare

Umplutura

  • 300 g crema de branza
  • 2 linguri unt
  • 100 g sunca de pui

Mod de preparare

Aluat-mixam albusurile cu un praf de sare,galbenusurile si mixam bine,adaugam spanacul(fiert inainte daca e proaspat)faina amestecata cu praful de copt.

Amestecam bine cu o lingura,turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Rasturnam cu grija pe alta foaie de copt cu fata in joc,rulam si lasam sa se raceasca.

Crema-mixam untul cu cream de branza,adaugam sunca de pui taiata cubulete si amestecam.

Desfacem rulada o ungem cu crema de branza si rulam din nou.

Invelim in folie alimetara si dam le rece 2 ore dupa care o taiem cu un cutit bine ascutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulada cu crema de branza

Postat de panacris

Aperitiv rulada cu crema de branza

Cele trei aluaturi se prepară separat, dar în același timp. În trei vase diferite se pun câte două gălbenușuri, albușurile se vor pune în vasul mixerului. Cele...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza si ardei kapia

Postat de panacris

Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza si ardei kapia

Într-o tigaie se pune uleiul de struguri la încins împreună cu usturoiul mărunțit, cca. 3 minute la foc iute, apoi se adaugă piureul de spanac congelat, se completează cu o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2013, 11:13
Ce frumos arata!! Bravo!
la 04.06.2013, 11:14
E de mult pe lista sa o fac, dar nu i-a venit randul!
la 04.06.2013, 11:14
la 04.06.2013, 11:17
la 04.06.2013, 11:23
Ce buna! Poate o incerc si eu!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking