Ingrediente
- 450 g spanac (eu am pus congelat)e mai bun proaspat
- 2 oua
- felii de sunca 150g foarte subtiri taiate
- 200gr cascaval ras
- 1 lingura de unt
- 1 cutie crema de branza
- folie trasnparenta
- folie aluminiu
Mod de preparare
Se toaca spanacul daca e congetal si se amesteca cu ouale, se face ca o pasta.
Se ia o folie de hartie pt copt si se unge bine cu unt,dupa care se intinde spanacul pasta apoi se pune cascavalul ras si se da tava la cuptor aproximativ 15 minute pana se topeste bine cascacvalul (sa nu se rumeneasac,ci doar sa se topesca bine) cand e gata se scoate si se lasa la racit.
Cand foaia de spanac e rece se unge bine cu crema de branza apoi se pun feliute de sunca, din nou crema de branza ,dupa care cu ajutorul hartiei de copt se ruleaza cat de cat stans.Se transfera pe o folie transparenta, se stange bine apoi se pune pe o folie de aluminiu si aceasta se strange bine dupa care se da rulada la rece pana a doua zi.
Se taie feliute de 1-1,5 cm si se servesc ca si aperitiv sau langa o friptura
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|