Rulada de carne cu ardei agro-dolce

Postat de AnAmAryAnA in Pui
18 Mar 2013 | 3240 vizualizari
Rulada de carne cu ardei agro-dolce

Am prin gustul la scris si la postat retete asa ca va prezint cu succes sper, reteta cu numarul.....3.sper sa mai adaug un 0 cat de curand.

Ingrediente

  • 300-500 grame de carne tocata piept de pui
  • 2 ardei grasi rosii
  • o legatura de patrunjel verde
  • o bucata de pastrama,kaizer,sau orice alt preparat aveti
  • cativa catei de usturoi
  • 3 oua
  • sare,piper,cimbru
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri de otet
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Mai intai condimentam carnea cu sare,piper,cimbru si usturoi pisat bine sa se amestece aromele.

Punem 2 oua la fiert si le fierbem tari.

Ardeii ii taiem fasii subtiri si ii punem in tigaie la calit cu capacul pus.Cand sunt gata se scot si se face sosul agro-dolce...adica:in uleiul din tigaie punem otetul si zaharul si lasam 1 minut sa fiarba(amestecand continuu sa nu se arda zaharul).Rasturnam ardeii, presaram putina sare,punem capacul si stingem focul.

Bucata de pastrama o taiem fasii cat mai subtiri.

Revenim la carne si punem oul ramas,patrunjelul tocat marunt si amestecam bine.

Intr-o tava sau un vas termorezistent punem un strat de carne,feliile de pastrama(dar mai pastram cateva pentru ornat)ardeii si ouale taiate in jumate,si restul de carne deasupra.

Apoi punem feliile de pastrama ramase si dam la cuptorul incins pentru vreo 30 minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu ardei agro-dolce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

Postat de merisor67

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

Tăiem pieptul de pui în fâșii, pe care le condimentăm cu sare și piper, apoi le trecem prin făină. Într-o tigaie antiaderentă, topim untul în ulei de măsline,...

Citeste continuarea

Ciocănele de pui a la Padre

Postat de panacris

Ciocănele de pui a la Padre

Ciocănelele se spală sub jet de apă rece, eventula se curăță de tuleile rămase, apoi se asezonează de sare aromată și puțin ulei de măsline, se așează artistic într-o tavă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2013, 14:22
la 18.03.2013, 14:39
la 18.03.2013, 14:39
la 18.03.2013, 15:18
la 18.03.2013, 16:28

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking