Rulada de carne cu cartofi evantai

Postat de AndreaPiti in Mancaruri cu carne
5 Noi 2013 | 3298 vizualizari
Rulada de carne cu cartofi evantai

Ingrediente

  • 200 gr carne tocata
  • 6 felii piept curcan
  • 6 felii pancetta
  • 1/2 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 ardei
  • 1/4 dovlecel
  • Sare , piper , rozmarin
  • 1 kg cartofi
  • 100 gr ementaler

Mod de preparare

Se toaca marunt legumele si impreuna cu carnea tocata sarata si piperata se prajesc. Se bate pieptul de curcan . Se ia o felie , in mijloc se pune o lingura jumate de carne tocata , se ruleaza , apoi roata se pune o felie de pancetta si se leaga cu ata.  Astfel facuta toata carnea se aseaza in tava , se presara inca un pic de sare si piper si se pune rozmarin. Se acopera cu folie si se da la cuptor incins la 190 grade cam 1 ora, apoi se da jos folia si se mai lasa pana se rumenesc bine.

Cartofii se curata , se taie felii ca un evantai , se sareaza si se da la cuptor. Cand sunt prajiti intre felii se pune ementaler.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele marinate cu ciuperci de padure

Postat de sufletista

Chiftele marinate cu ciuperci de padure

Carnea tocata o amestecam cu pesmetul, condimente dupa gust, morcovul, ceapa, usturoiul si patrunjelul tocat (eu am preferat robotul) simplu si rapid si asa sta cuminte si bebelina:) Adaugam...

Citeste continuarea

Carne de ied cu sos acrisor de rosii si vin

Postat de Ina

Carne de ied cu sos acrisor de rosii si vin

Portionam pulpele si coastele de ied si le spalam in apa rece.  Ungem o tava cu ulei si aranjam bucatile de carne pe fundul acesteia. Peste carne presaram bucati marisoare de ceapa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2013, 21:44
Gustul conteaza !!!
la 05.11.2013, 21:45
De mancat s-a mancat...si inca traim cu totii
la 05.11.2013, 21:53
mai ..in tava in pozele de jos...chiar se vede bine oricum sunt convinsa ca a iesit ceva gustos
la 05.11.2013, 22:17
Bune toate!
la 06.11.2013, 00:01
foarte bun

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking