Rulada de carne cu cartofi evantai

Postat de AndreaPiti in Mancaruri cu carne
5 Noi 2013 | 3318 vizualizari
Rulada de carne cu cartofi evantai

Ingrediente

  • 200 gr carne tocata
  • 6 felii piept curcan
  • 6 felii pancetta
  • 1/2 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 ardei
  • 1/4 dovlecel
  • Sare , piper , rozmarin
  • 1 kg cartofi
  • 100 gr ementaler

Mod de preparare

Se toaca marunt legumele si impreuna cu carnea tocata sarata si piperata se prajesc. Se bate pieptul de curcan . Se ia o felie , in mijloc se pune o lingura jumate de carne tocata , se ruleaza , apoi roata se pune o felie de pancetta si se leaga cu ata.  Astfel facuta toata carnea se aseaza in tava , se presara inca un pic de sare si piper si se pune rozmarin. Se acopera cu folie si se da la cuptor incins la 190 grade cam 1 ora, apoi se da jos folia si se mai lasa pana se rumenesc bine.

Cartofii se curata , se taie felii ca un evantai , se sareaza si se da la cuptor. Cand sunt prajiti intre felii se pune ementaler.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Varza calita cu afumatura

Postat de Valclaudia

Varza calita cu afumatura

Ceapa si ardeii se curata, se toaca si se calesc cateva minute. Adaugam varza spalata si tocata la cutit, afumatura clatita sub jet de apa rece, foaia de dafin, boabele de mustar si de piper...

Citeste continuarea

Friptura de ied cu ceapa rosie si usturoi

Postat de mihaelar63

Friptura de ied cu ceapa rosie si usturoi

Carnea de ied se spala si se curata cu atentie . Iedul nostru a fost foarte frumos si curat . Depinde cum lucreaza cine il sacrifica . Am presarat peste carne oregano, sare, piper si boia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2013, 21:44
Gustul conteaza !!!
la 05.11.2013, 21:45
De mancat s-a mancat...si inca traim cu totii
la 05.11.2013, 21:53
mai ..in tava in pozele de jos...chiar se vede bine oricum sunt convinsa ca a iesit ceva gustos
la 05.11.2013, 22:17
Bune toate!
la 06.11.2013, 00:01
foarte bun

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking