Ingrediente
- 500 g carne de porc tocata
- 2 cartofi
- 2 oua crude
- 3 oua fierte
- Un morcov
- 2 fire carnaciori oltenesti
- Spanac
- 4 linguri pesmet
- Patrunjel verde
- Usturoi
- Sare,piper,boia
- Ulei
Mod de preparare
Morcovul l-am fiert,cartoful curatat l-am dat pe razatoarea mica.
Spanacul(am folosit spanac congelat) l-am tocat si l-am calit cu usturoi în putin ulei.Am pus sare.
Am fiert 3 oua,celelalte doua oua le-am batut si le-am amestecat cu pesmetul.
Carnaciorii i-am prajit putin in ulei.
Carnea tocata am amestecat-o cu cartoful razuit,ouale crude si pesmetul,patrunjelul taiat marunt,usturoiul pisat si am condimentat.
Am întins compozitia pe o hârtie de copt.Deasupra am pus spanac ( nu stiu de ce nu a avut o culoare mai intensa) morcovul fiert,carnaciorii si ouale fierte.
Cu ajutorul hârtiei,am rulat carnea si apoi am transferat-o într-o tava.
Am pus la cuptor pentru o ora.
Din când în când am mai stropit cu grasimea scursa în tava.
Se feliaza rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de carne tocată" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (76)
|