Rulada de muschiulet de porc cu carnat

Postat de carla27carla in Aperitive / Garnituri
30 Dec 2012 | 7369 vizualizari
Rulada de muschiulet de porc cu carnat

Ingrediente

  • o bucata muschiulet de porc
  • 1 carnat oltenesc
  • 1 morcov
  • condimente pentru carne de porc
  • o cana apa
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Muschiuletul se taie pe mijloc dar nu de tot apoi se bate cu ciocanul de snitele.Se condimenteaza cu condimente de porc.Se aseaza pe el carnatul si morcovul,se ruleaza si se leaga cu ata.Se aseaza intr-o tava termorezistenta,se pune apa si ulei se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor  preincalzit la foc mediu circa 35 minute.Apoi scoatem folia si mai dam la cuptor inca 10-15 minute pana se rumeneste.Se lasa sa se raceasca apoi se taie felii si se serveste ca si aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de muschiulet de porc cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tartine cu somon afumat si ricotta

Postat de retetele_tinei

Tartine cu somon afumat si ricotta

Int-un bol se pune ricotta. Peste ricotta se pun frunzele de busuioc, taiate si frunzele de patrunjel, la fel taiate.Se amesteca bine si se pune sare dupa gust.Feliile de paine se pot taia,...

Citeste continuarea

Aperitiv cu branza si iaurt grecesc

Postat de RuxyRux

Aperitiv cu branza si iaurt grecesc

Blat : Se amesteca ingredientele, untul rece taiat felii cu faina, smantana, oul si praful de sare si se framanta aluatul cat sa se lege. Se infoliaza si se da la rece cat timp preparam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.12.2012, 18:25
ce faina e!!
la 30.12.2012, 18:27
Vezi dacă ai terminat turele de noapte? Cum te-ai liniştit, cum ai apărut cu ceva deosebit
la 30.12.2012, 18:29
multumesc Gaby
la 30.12.2012, 18:30
Da padre am terminat pe anul acesta ,multumesc
la 30.12.2012, 18:46

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking