Rulada de porc cu carnat afumat

Postat de timea in Porc
20 Oct 2012 | 16093 vizualizari
Rulada de porc cu carnat afumat

Un preparat foarte gustos si aratos ideal mai ales pentru mese festive.

Ingrediente

  • aprox 700 gr cotlet de porc
  • 300 gr carnati afumati
  • 1 lingura sare de mare
  • 1 lingurita rasa piper
  • 3 lingurite paprika rosie
  • oregano
  • cimbru
  • roinita
  • cateva linguri ulei de masline

Mod de preparare

Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei.

Batem bine carnea.

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu ierburile tocate marunt. Adaugam sarea, piperul si paprika si amestecam bine.

Ungem cu acest sos feliile de carne batuta, asezam apoi o bucatica de carnat atat de lung cat e de lata carnea, rulam si legam. 

Saram si piperam de jur imprejur ruladele, apoi le asezam intr-o tava pe hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-40 min. Trebuie sa fie usor rumenite deasupra.

Lasam sa se raceasca, apoi feliem si servim ca aperitiv.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada imbunatatita din piept de porc

Postat de MotanLaOale

Rulada imbunatatita din piept de porc

Pieptul de porc l-am procurat cu sorici si bine impanat cu carne. Se curata soriciul, se portioneaza sa fie bucata dreptunghiulara, se spala si se usuca bine cu un prosop absorbant. Se pune...

Citeste continuarea

Rulada de carne in foietaj

Postat de cristeena20

Rulada de carne in foietaj

Am decongelat aluatul de foietas. Eu am avut in forma rotunda. Carnea tocata o amestecam cu sare, piper, putin sos chilli,2 linguri pasta de legume (facuta de mine din ceapa, usturoi, morcov,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.10.2012, 22:58
bun bun
la 20.10.2012, 23:00
la 20.10.2012, 23:06
Motan , Ina
la 20.10.2012, 23:11
Ooooooooo ce minunatie
la 20.10.2012, 23:11

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking