Rulada de pui cu spanac

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
17 Oct 2013 | 4994 vizualizari
Rulada de pui cu spanac

In gradina a rasarit din nou spanacul , si avand nevoie de un aperitiv aspectuos si cat de cat rapid m-am pus sa fac aceasta rulada . Eu zic ca a iesit bine.

Ingrediente

  • o bucata mai mare piept de pui
  • cam 200 gr spanac
  • 100 gr cascaval
  •  2 linguri ulei
  • 2 linguri seminte susa (optional )
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bucata de piept de pui o spalam putin in apa rece , o uscam cu un servet si o punem pe o tabla de lemn .

Cu un cutit bine ascutit o taiem transversal , dar nu chiar pana in capatul bucatii , in asa fel incat sa se tina o parte de cealalta .

O batem cu batatorul de snitele , pana obtinem o bucata subtire de carne .

Punem sare si piper si lasam la macerat o jumate de ora cel putin .

Pana se macereaza carnea spalam  spanacul si il oparim in apa calda cu putina sare .

Punem frunzele de spanac intr-o strecuratoare la stors.

Luam carnea , asezam deasupra spanac si pe mijloc bucati de cascaval.

Rulam acoperind capetele , prindem rulada cu scobitori sa nu se desfaca si o asezam intr-o tava . Deasupra punem uleiul si dam la cuptor .

Cand este aproape gata presaram semintele de susan si mai dam la cuptor pana cand se rumeneste un pic.

La cuptor trebuie tinuta cam 40 minute.

Scoatem din cuptor , lasam sa se raceasca si taiem felii.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Retete similare

Rulada cu spanac si rosii uscate la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Hinged Lid

Postat de AlexTeacher

Rulada cu spanac si rosii uscate la slow cooker Crock-Pot  5,7 L Hinged Lid

  Bate ouale cu un tel; Adauga sare si piper; Pune o lingura de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si lasa-l sa se incinga; Trage spanacul la tigaie...

Citeste continuarea

Rulada de carne tocata cu legume

Postat de Alina26

Rulada de carne tocata cu legume

1.Intr-un bol am pus carnea tocata de pui si de porc,am adaugat pesmet,parmezan ras,oul,patrunjel,putina sare si piper,am mestecam bine si l-am pus deoparte. 2.Intr-o tigaie am incins uleiul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2013, 11:20
la 17.10.2013, 11:22
delicioasa si santoasa
la 17.10.2013, 11:25
la 17.10.2013, 11:35
la 17.10.2013, 11:38
Este o rulada aspectoasa.

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking