Rulada de pui cu spanac

Postat de adela1981 in Pui
17 Mar 2012 | 5113 vizualizari
Rulada de pui cu spanac

Ingrediente

  •  400 gr piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei  
  • 200 gr spanac fiert si tocat  
  • 2 catei de usturoi  
  • 3-4 morcovi fierti, subtiri si mici  
  • 50 gr branza de oi  
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se aseaza pieptul de pui, fiind mare l-am taiat in doua, se pune peste o folie alimentara si se bate usor pana ce se subtieaza nu foarte tare, riscati sa se rupa. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se aseaza spanacul fiert si tocat. Deasupra spanacului se presara usturoiul pisat si branza de oi rasa. Asezam morcovii fierti pe margine si rulam cu grija sa nu iasa umplutura. Legam cu o ata de bucatarie si asezam intr-o tava, unsa cu ulei.

Acoperim cu staniol, facem cateva gaurele si introducem la cuptorul incalzit  20 min, dupa care descoperim si mai lasam  sa se rumeneasca usor cca 10-15 min. Se poate servi cald alaturi de o garnitura sau rece, feliat  pe un platou de aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada cu spanac si rosii uscate la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Hinged Lid

Postat de AlexTeacher

Rulada cu spanac si rosii uscate la slow cooker Crock-Pot  5,7 L Hinged Lid

  Bate ouale cu un tel; Adauga sare si piper; Pune o lingura de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si lasa-l sa se incinga; Trage spanacul la tigaie...

Citeste continuarea

Rulada de carne tocata cu legume

Postat de Alina26

Rulada de carne tocata cu legume

1.Intr-un bol am pus carnea tocata de pui si de porc,am adaugat pesmet,parmezan ras,oul,patrunjel,putina sare si piper,am mestecam bine si l-am pus deoparte. 2.Intr-o tigaie am incins uleiul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2012, 13:24
Foarte bine arata !
la 17.03.2012, 13:32
superrr
la 17.03.2012, 14:27
suuuper!
la 17.03.2012, 15:08
la 17.03.2012, 15:24
Arata foarte bine

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking