Rulada din omleta (2)

Postat de pusikmea in Aperitive / Garnituri
22 Iul 2010 | 5591 vizualizari
Rulada din omleta  (2)

Ingrediente

  • 6 oua
  • branza de oaie putin sarata
  • 6 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel
  • salam

Mod de preparare

Amestecam ouale cu 4 linguri de smantana si condimentele, atat cat sa se omogenizeze compozitia,nu mai mult.

Turnam compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt sau ulei.

Punem deasupra  patrunjelul tocat marunt.

Se introduce in cuptorul incins si se lasa la copt aproximativ 20 minute.

Cand s-a rumenit putin deasupra este gata.

In timp ce omleta este la cuptor dam branza pe razatoare si o amestecam cu 2 linguri de smantana.

Dupa ce am scos omleta si am rasturnat-o cu fundul in sus punem crema de branza peste si salamult taiat cubulete si rulam cu ajutorul hartiei de copt, lasam asa cateva minute dupa care o taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta (2)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor

Se pune apa la fiert,cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa se adauga malaiul in ploaie amestecand continuu.Se amesteca pentru a nu se forma cocoloase,si se lasa la foc mic sa se faca mamaliga....

Citeste continuarea

Aperitiv melcisori perechi din foietaj cu bacon si cascaval

Postat de merisor67

Aperitiv melcisori perechi din foietaj cu bacon si cascaval

Lăsăm aluatul să se dezghețe la temperatura camerei, apoi desfacem fiecare foaie și o întindem ușor cu sucitorul, pe folia în care a fost împachetată. Ungem foile cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2010, 14:54
Vai ce bine arata am de mult in plan rulada asta ca mi-ati tot facut pofta cu ea dar nu am reusit sa o fac inca . Superb ti-a iesit
la 22.07.2010, 15:00
la 22.07.2010, 15:14
la 22.07.2010, 15:32
Danuta ce bine arata.
la 22.07.2010, 15:58
sylvia, multumesc, sa sti ca e f rapid de facut si usor, sa o incerci ca nu o sa fi dezamagita

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking