Rulada din piept de gasca

Postat de Veronica22 in Mancaruri cu carne
23 Feb 2014 | 3391 vizualizari
Rulada din piept de gasca

Rulada este foarte buna,dar pieptul de gasca nu il avem tot timpul la indemana,asa ca merge inlocuit cu piept de curcan sau pui.Rezultatul fa la fel de bun.

Ingrediente

  • 1 piept de gasca
  • 4 oua
  • 2-3 ciuperci mari
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 ceapa
  • condimente pentru pui
  • sare si piper
  • 200 ml vin rosu sec
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Preparam o omleta din: oua,ciuperci,cepa,ardei.
Ciupercile si ceapa tocate marunt se pun la calit in putin ulei.Adaugam ardeiul tocat si el marunt,sare si piper.Lasam sa se raceasca amestecul de legume.
Ouale batute se amesteca cu legumele si apoi se pun intr-o tava si se da la cuptor 10-15 min.Cand omleta este coapta,se lasa sa se raceasca in tava.
Pieptul de gasca se taie in felii .Se bat putin pentru a se intinde.Portionam carnea pentru a avea doua rulade egale.Pe o folie alimentara se aranjeaza carnea,se condimenteaza .Portionam omleta la marimea ruladei.Transferam apoi omleta peste carne si cu ajutorul foliei rulam strans.Fiecare rulada se impacheteaza in folie de aluminiu.Se pun in tava,adaugam vinul si apa si se dau la
cuptor pentru 60 min.
Scoatem rulada din folie si o transferam pe un platou.
Servim cu garnitura de cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de gasca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Clatite la cuptor cu carne si ciuperci

Postat de merisor67

Clatite la cuptor cu carne si ciuperci

Pentru clatite: am frecat oul cu sare, am adaugat laptele rece, apoi faina amestecata cu praful de copt. Am omogenizat bine si am inceput sa prepar clatitele intr-o tigaie cu diametrul de 22 cm,...

Citeste continuarea

Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele

Postat de Constelatialeu

Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele

Mai intai radem pe razatoarea mare branzeturile, separat taiem afumatura. Luam un castron incapator, punem branzeturile razuite, adaugam smantana si ouale si omogenizam amestecul, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2014, 20:36
buna buna
la 23.02.2014, 21:02
Arata foarte bine
la 23.02.2014, 23:35
la 23.02.2014, 23:50
la 24.02.2014, 00:37
buna buna

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking