Ingrediente
- 1 kg muschi sau pulpa de porc
- 4 carnati subtiri, semiafumati
- 4 carnati proaspeti de porc
- 100 g sunca de Praga
- 1-2 conserve de ciuperci
- 1 ardei gras rosu, mare
- sare
- piper
- 1-2 oua
Mod de preparare
Sunca de Praga si ardeiul gras le taiem fasii subtiri si lungi. Spalam ciupercile si le scurgem bine de apa.
Desfacem carnea taind-o circular in strat subtire, pentru a obtine o bucata suficient de lata incat sa o putem umple si rula.
Batem carnea usor cu ciocanul pentru snitele, condimentam cu sare si piper, apoi asezam pe sufrafata sa feliile de sunca, ardei gras, ciuperci si carnati ( unul afumat si unul proaspat ) . Turnam peste umplutura 3-4 linguri cu ou batut ( ne vom da seama in functie de cantitatea de umplutura si de cat de mare este fasia de carne ) , pentru a lega rulada la copt.
Rulam carnea cat mai strans ca pe o rulada si o legam cu snur din silicon sau cu o ata/ sfoara .
Aseazam rulada intr-o tava cu ulei si lasam la cuptor pana se rumeneste. Oprim focul,desfacem legaturile, lasam sa se raceasca , apoi o putem felia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (49)
|