Ingrediente
- 1 bucata mare carne de porc cu grasime
- 5 felii de sunca
- 1/2 ardei rosu
- 1/2 ardei galben
- 200 gr cascaval
- 200 ml vin alb
- 50 ml apa
- 1 crenguta rozmarin
- 2 catei de usturoi
- sare,piper
Mod de preparare
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul;
-Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile de sunca,bucati de cascaval,ardei rosu si galben taiati betisoare.
-rulezi carnea si o legi cu ata;
-intr-un vas de yena pui sosul de la marinat,asezi rulada si o dai la cuptorul incins la 250 grade pentru aproximativ 45 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada festiva" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|