Rulada fitoasa cu crema de capsuni

Postat de pusikmea in Prajituri
24 Iun 2010 | 4923 vizualizari
Rulada fitoasa cu crema de capsuni

azi mi-a facut Miha pofta de rulada, daca am zis ca a ei e tare tantosa, a mea e fitoasa :)):))

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • un pachet crema olle de capsuni
  • 400 ml lapte rece
  •  un praf de sare
  • un praf de copt

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul in ploaie, mixam pana se dizolva zaharul, adaugam galbenusurile, unul cate unul, faina, praful de copt si esenta, mixam pana se omogenizeaza compozitia.

Compozitia rezultata se toarna intr-o tava dretunghiulara, unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Dam la cuptor pentru cca 10 min.

Intre timp pregatim crema de capsuni conform instructiunilor de pe pachet si o dam la rece.

Dupa ce am scos blatul din cuptor, il desprindem usor, cat este cald, si-l asezam pe un prosop umed si rulam blatul usor cu ajutorul prosopului.( mie de fiecare data imi iese foarte bine)

Il lasam 10-15 minute in prosop, dupa care umplem blatul cu crema si rulam din nou.

se serveste rece.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada fitoasa cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Foi de napolitana cu nuca si caramel

Postat de timea

Foi de napolitana cu nuca si caramel

Intr-un vas cu fundul mai gros punem zaharul la caramelizat  pana devine auriu. Amestecam din cand in cand sa nu se arda. Turnam peste zaharul caramelizat apa (atentie foarte mare la aburi...

Citeste continuarea

Desert briose cu visine si iaurt

Postat de merisor67

Desert briose cu visine si iaurt

Pregătim aluatul pentru brioșe cu vișine și iaurt. Pornim cuptorul la 180 de grade. Mixăm untul moale, ținut la temperatura camerei cel puțin 30 de minute, cu zahărul până...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.06.2010, 17:19
Aaa! vreau si eu daca e fitzoasa!
la 24.06.2010, 17:25
ce idee buna pentru un desert rapid...trebuie sa incerc si eu...dar pana atunci ma abonez la rulada facuta de tine...mai ai si pentru mine o feliuta?
la 24.06.2010, 17:27
vreau si eu o fitzoasa din astaarata extraordinar
la 24.06.2010, 17:34
e roza bine nu gluma danuta,adica rulada nu tulas furcile
la 24.06.2010, 17:45
Asa de roz e crema asta sau ai pus tu colorant in ea? Crem Ole-ul daca ai sa-l faci cu 200 ml lapte si 200 ml frisca va fi si tantos pe langa fitos.

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking