Rulada fitoasa cu crema de capsuni

Postat de pusikmea in Prajituri
24 Iun 2010 | 4914 vizualizari
Rulada fitoasa cu crema de capsuni

azi mi-a facut Miha pofta de rulada, daca am zis ca a ei e tare tantosa, a mea e fitoasa :)):))

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • un pachet crema olle de capsuni
  • 400 ml lapte rece
  •  un praf de sare
  • un praf de copt

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul in ploaie, mixam pana se dizolva zaharul, adaugam galbenusurile, unul cate unul, faina, praful de copt si esenta, mixam pana se omogenizeaza compozitia.

Compozitia rezultata se toarna intr-o tava dretunghiulara, unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Dam la cuptor pentru cca 10 min.

Intre timp pregatim crema de capsuni conform instructiunilor de pe pachet si o dam la rece.

Dupa ce am scos blatul din cuptor, il desprindem usor, cat este cald, si-l asezam pe un prosop umed si rulam blatul usor cu ajutorul prosopului.( mie de fiecare data imi iese foarte bine)

Il lasam 10-15 minute in prosop, dupa care umplem blatul cu crema si rulam din nou.

se serveste rece.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada fitoasa cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert placinte cu piersici umplute

Postat de sufletista

Desert placinte cu piersici umplute

Aluat -intr-un bol amestecam faina cu zaharul, praful de copt, coaja de lamaie, facem o adancitura, adaugam untul taiat cubulete, oul batut. Incepem sa framantam cu mana adaugand treptat...

Citeste continuarea

Cremsnit cu foietaj de casa si capsuni

Postat de merisor67

Cremsnit cu foietaj de casa si capsuni

Pentru aluat am prezentat reteta aici : Dupa ce am tinut aluatul la frigider, cam doua ore, l-am impartit in doua si am copt doua foi pe dosul unei tavi de 27/35 cm, aproximativ cate 25 minute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.06.2010, 17:19
Aaa! vreau si eu daca e fitzoasa!
la 24.06.2010, 17:25
ce idee buna pentru un desert rapid...trebuie sa incerc si eu...dar pana atunci ma abonez la rulada facuta de tine...mai ai si pentru mine o feliuta?
la 24.06.2010, 17:27
vreau si eu o fitzoasa din astaarata extraordinar
la 24.06.2010, 17:34
e roza bine nu gluma danuta,adica rulada nu tulas furcile
la 24.06.2010, 17:45
Asa de roz e crema asta sau ai pus tu colorant in ea? Crem Ole-ul daca ai sa-l faci cu 200 ml lapte si 200 ml frisca va fi si tantos pe langa fitos.

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking