Rulada multicolora

Postat de danielaR in Aperitive / Garnituri
11 Sep 2013 | 2949 vizualizari
Rulada multicolora

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • praf de copt
  • 1/4 ardei gras rosu
  • 200 gr spanac
  • 1 cutie de pate
  • 200 gr sunca cubulete

Mod de preparare

Foaia de rulada se prepara astfel:

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu putina sare. Galbenusurile le frecam cu ulei, adaugam smantana, faina si praful de copt, apoi adaugam albusurile spuma. Impartim compozitia in 3: in una punem ardeiul rosu tocat la robot marunt, in a 2 a punem 2-3 linguri de spanac, iar a 3 a o lasam asa simpla. Punem in tava mare a cuptorului compozitiile la copt, toate intr-o tava (deci o sa fie 3 dungi late)

Pregatim intre timp umplutura: calim spanacul si cu sunca.

Dupa ce s-a copt foaia pt rulada o rulam intr-un prosop. Cand s-a racit intindem pe ea pate-ul si pe deasupra punem spanacul calit si sunca. Dam la rece.

Eu am servit rulada langa snitele de pui si o rosie

Foarte bunnn!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada multicolora" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cosulete cu branza si cascaval

Postat de Valclaudia

Cosulete cu branza si cascaval

Intai preparam amestecul de branzeturi astfel: folosind mixerul la viteza mare, batem ouale cu branza "ceva fin", adaugam branza de vaca afumata, zdrobita in prealabil cu furculita. La...

Citeste continuarea

Oua umplute cu pate de casa

Postat de AdrianUdrea

Oua umplute cu pate de casa

Se pun ouale la fiert in apa cu sare si otet si se lasa pe foc 8-10 minte de cand incepe apa sa fiarba. Apoi se scurge apa, se trec ouale prin jet de apa rece si se spala bine, dupa care se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.09.2013, 19:20
la 11.09.2013, 19:22
la 11.09.2013, 19:23
Păi şi restul de poze că eu mă încurc dacă nu văd şi pozele
E foarte bună rulada!
la 11.09.2013, 19:26
buna
la 11.09.2013, 19:27

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking