Rulada cu spanac si branza sarata

Postat de mamaieelena in Aperitive / Garnituri
20 Feb 2011 | 5748 vizualizari
Rulada cu spanac si branza sarata

Ingrediente

  • 450gr.spanac congelat(cutie)
  • sare
  • piper
  • 200 gr.branza sarata
  • 100 gr.cascaval
  • 100 gr sunca afumata
  • 1 pachet de foietaj proaspat

Mod de preparare

Spanacul (eu am folosit congelat, foi)l-am pus pe foc cu putina sare sa se decongeleze mai repede si lasam pana scade apa .Dam prin razatoarea mare atat branza cat si cascavalul iar sunca taiata felii subtiri pe lungime.Acum desfacem aluatul si mai intai punem cascavalul ras ,spanacul racit,sunca si branza rasa apoi il rulam si-l punem in tava de aragaz pe hartie de copt

Se portioneaza cu cutitul inainte de a-l pune in cuptor. Cuptorul incins la 200 de grade, punem tava inauntru pentru 30 minute,

Cand s-a rumenit pe toate partile este copt.Pofta buna 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac si branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulada cu crema de branza

Postat de panacris

Aperitiv rulada cu crema de branza

Cele trei aluaturi se prepară separat, dar în același timp. În trei vase diferite se pun câte două gălbenușuri, albușurile se vor pune în vasul mixerului. Cele...

Citeste continuarea

Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Postat de momo121

Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Pentru inceput ne trebuie 6 boluri, 3 mari si 3 mici + 3 linguri. Separam ouale, albusurile le punem in bolurile mari, cate 2 in fiecare bol, iar galbenusurile in bolurile mici, tot cate 2 in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2011, 09:02
la 20.02.2011, 12:23
Ingenioase ingrediente si totul arata atat de bine. Esti o sursa de inspiratie pentru mine.
la 20.02.2011, 12:47
bunatatateeeeee
la 20.02.2011, 13:01
multumesc Onesta,carmenvlad si cris pt aprecieri dar credeti-ma ca a iesit f f buna rulada
la 20.02.2011, 13:30
buneeeeeee

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking