Rulouri cu mozzarella, prosciutto si mortadella

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
19 Aug 2011 | 5819 vizualizari
Rulouri cu mozzarella, prosciutto si mortadella

fiindca aveam resturi de tot felul prin frigider...dar nu ma induram sa le arunc...am preparat aceste rulouri cu mozzarella, prosciutto si mortadella nu dau cantitati,...ca doar sunt resturi...

Ingrediente

  • mozzarella
  • felli de prosciutto crudo si cotto
  • felii de mortadella
  • busuioc proaspat
  • rosii
  • pesmet, faina
  • 2 oua

Mod de preparare

Cum am preparat rulourile cu mozzarella, prosciutto si mortadella

Am feliat mozzarella si rosiile. Pe fiecare felie de mezel am pus  felii de mozzarella si rosie si 2 frunzulite de busuioc ( am facut si fara ), le-am rulat bine si le-am prins cu scobitori.

Am batut ouale bine bine, am adaugat o lingura de faina ca sa fie compozitia mai grosuta, apoi cu grija fiecare rulou l-am dat prin amestecul de ou si apoi prin pesmet si am prajit in ulei bine incins.

Rulourile cu mozzarella, prosciutto si mortadella sunt bune doar calde...mozzarella odata topita, dupa racire se intareste si nu mai e buna...adica nu la fel de buna ca atunci calda...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu mozzarella, prosciutto si mortadella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos

Postat de rocsi_1612

Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos

Cabanosul il taiem bucatele potrivite. Ardeiul rosu il spalam, indepartam cotorul si semintele, il taiem fasii lunguiete. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem cabanosul. Il rumenim 1-2...

Citeste continuarea

Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval

Postat de AlexTeacher

Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval

Incinge o tigaie si adauga uleiul de masline si untul. Pune ceapa la calit si dupa jumatate de minut, adauga si ciupercile. Pune cimbru, sare si piper si mai amesteca putin. Stinge...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.08.2011, 12:09
ce bunatati place
la 19.08.2011, 12:29
vreau si eu ca mi place ce ai facut aici
la 19.08.2011, 13:12
la 19.08.2011, 13:14
eduard....
carla...cu palcere
la 19.08.2011, 13:14
diva...

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking