Rulouri cu mozzarella, prosciutto si mortadella

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
19 Aug 2011 | 5805 vizualizari
Rulouri cu mozzarella, prosciutto si mortadella

fiindca aveam resturi de tot felul prin frigider...dar nu ma induram sa le arunc...am preparat aceste rulouri cu mozzarella, prosciutto si mortadella nu dau cantitati,...ca doar sunt resturi...

Ingrediente

  • mozzarella
  • felli de prosciutto crudo si cotto
  • felii de mortadella
  • busuioc proaspat
  • rosii
  • pesmet, faina
  • 2 oua

Mod de preparare

Cum am preparat rulourile cu mozzarella, prosciutto si mortadella

Am feliat mozzarella si rosiile. Pe fiecare felie de mezel am pus  felii de mozzarella si rosie si 2 frunzulite de busuioc ( am facut si fara ), le-am rulat bine si le-am prins cu scobitori.

Am batut ouale bine bine, am adaugat o lingura de faina ca sa fie compozitia mai grosuta, apoi cu grija fiecare rulou l-am dat prin amestecul de ou si apoi prin pesmet si am prajit in ulei bine incins.

Rulourile cu mozzarella, prosciutto si mortadella sunt bune doar calde...mozzarella odata topita, dupa racire se intareste si nu mai e buna...adica nu la fel de buna ca atunci calda...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu mozzarella, prosciutto si mortadella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizzete de vinete cu rosioare

Postat de Dya

Pizzete de vinete cu rosioare

Spalam vinetele, le feliem si le presaram cu sare dupa gust. Le coacem pe tava de aragaz cat sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Trecem cascavalul prin razatoare. Asezam pe fiecare...

Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei

Postat de vio_dreams

Tarta cu dovlecei

Din apa, margarina, faina ou si sare framantam un aluat.Il punem intr-o folie alimentara, il presam usor cu mana si il dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora. Presaram masa de lucru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.08.2011, 12:09
ce bunatati place
la 19.08.2011, 12:29
vreau si eu ca mi place ce ai facut aici
la 19.08.2011, 13:12
la 19.08.2011, 13:14
eduard....
carla...cu palcere
la 19.08.2011, 13:14
diva...

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking