Rulouri de carne cu legume la cuptor

Postat de anomisana in Mancaruri cu carne
17 Sep 2011 | 5816 vizualizari
Rulouri de carne cu legume la cuptor

M-am plictisit de veşnicele mâncăruri scăzute, vroiam să gătesc ceva ce soţul meu să poată lua la pachet, vroiam să fie cu carne dar nu grătar....să aibă şi sos...Am luat de undeva ideea de rulou...Cam asta a ieşit.

Ingrediente

  • aprox. 700 gr carne 
  • o cutie ciuperci feliate
  • 2 cepe
  • 1-2 ardei gras, după preferinţă

Mod de preparare

Carnea se spală, se usucă cu un şervet, apoi se bate ca la şniţel. Ceapa se curăţă, se spală şi se toacă dar nu prea mărunt, apoi se căleşte puţin, doar până sticleşte. Se clatesc şi se scurg ciupercile, apoi se adaugă peste ceapă, la călit. Ardeiul se spală, se curăţă şi se toacă, apoi se adaugă peste celelalte legume. Se lasă puţin să se înmoaie, apoi se dau deoparte şi se adaugă verdeaţă după preferinţă.Se pune cu lingura compoziţie de legume pe carne, apoi se formează rulouri care se prind cu scobitori. Se prăjesc puţin în tigaie, până îşi schimbă  culoarea, apoi se pun într-un vas termorezistent. Dintr-un plic sos pentru rulade am făcut sos urmând instrucţiunile de pe plic,  pe care l-am amestecat cu o cutie de roşii cuburi. Am turnat sosul peste rulouri şi am învelit vasul în folie de aluminiu, apoi l-am băgat în cuptorul încins pentru aproximativ 1 oră cu întoarcerea platoului la jumătatea timpului. Tot la jumătatea timpului,am adăugat în sos un morcov tăiat rondele şi vreo 2 cartofi, tăiaţi cuburi. Cand a fost gata, am presărat verdeaţă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmale cu carne si dovleac

Postat de AlexTeacher

Sarmale cu carne si dovleac

Ca sa desarezi cel mai usor o varza murata, tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui 2-3 transe de apa fiarta peste ea si s-o lasi 30-60 de minute.  Pune 1-2 linguri de ulei in tigaie,...

Citeste continuarea

Chilli con carne

Postat de sufletista

Chilli con carne

Intr-o tigaie incapatoare calim ceapa, ardeiul, usturoiul tocat marunt. Adaugam rosiile tocate si lasam sa se caleasca impreuna 1 min, adaugam carnea si 50 ml supa, calim impreuna pana ce se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2011, 08:59
la 17.09.2011, 09:03
arata bine..... cred ca au iesit super rulourile cu sos.....
la 17.09.2011, 14:11
cred ca sunt grozave asa in mult sosssss
la 17.09.2011, 15:17
trebuie sa fie bune
la 17.09.2011, 22:19
bune bune

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking