Rulouri de peste cu legume la cuptor

Postat de Julie in Peste
4 Aug 2010 | 11583 vizualizari
Rulouri de peste cu legume la cuptor

Ingrediente

  • 2 buc. file de peste
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • sare, piper,vegeta
  • 50 ml vin alb

Mod de preparare

Spalam si curatam legumele, apoi le taiem astfel: ardeiul gras si morcovul in betisoare subtiri, ceapa pestisori, dovlecelul in felii subtiri pe lungime.

Presaram  feliile de dovlecel cu sare si le calim 1-2 minute,in putin ulei, apoi le scoatem pe servete de hartie.

Ceapa, ardeiul si morcovul le calim 3-4 min. in o lingura cu ulei.Saram si piperam.

Spalam fileul de peste, il stergem bine cu prosoape de hartie, il saram si piperam apoi il taiem in bucati mai mici.

Formam rulourile astfel: asezam o bucata de peste, deasupra o felie de dovlecel , putin din amestecul de legume calite si rulam strans. Prindem cu scobitori.

Asezam rulourile intr-un vas de yena, in care am pus vinul ,o lingura cu ulei si putina vegeta. Dam vasul la cuptor pentru 30 min. Putem servi rulourile alaturi de salata de morcov.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Crochete de ton

Postat de xana

Crochete de ton

Taiem ceapa si usturoiul cat se poate de marunt, tocam patrunjelul, zdrobim cartoful fiert si le amestecam cu celelalte ingrediente. Pesmet am pus cca 2-3 linguri, atat cat sa se lege bine...

Citeste continuarea

Salata de cod afumat

Postat de Bunica

Salata de cod afumat

Peștele afumat curățat de oase se sfarmă în bucăți mici. Ceapa curățată, tăiată julien frecată cu sare se lasa 10 minute la macerat in oțet, după care se scurge oțetul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2010, 20:05
Primaaaaaportie dubla
la 04.08.2010, 20:14
la 04.08.2010, 20:14
mai putin,, Mena, ca-i seara! Lasa-ne si noua
la 04.08.2010, 20:21
Ina
la 04.08.2010, 20:25
Am venit si eu la o portie

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking