Rulouri de peste cu piure fructat

Postat de Anamaria7 in Peste
27 Mar 2011 | 4452 vizualizari
Rulouri de peste cu piure fructat

Pentru cei care s-au saturat de peste prajit :P Si care adora carnea alaturi de o aroma fructata, iesita din comun :)

Ingrediente

Pentru rulouri:

  • n bucati peste file
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 para
  • sos de soia
  • sare, piper

Pentru aromatizare:

  • 2 lg frunze de patrunjel tocate
  • 1 lg ulei de masline
  • 1 lg sos de soia
  • 1/4 lgt piper

Pentru pireul de legume:

  • 1/2 para
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de file de peste se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu sos de soia si se pun la marinat cateva ore.

Para se curata de coaja, iar impreuna cu morcovul curatat si ardeiul se taie bastonase de cca 0.5cm grosime.

Asezam cateva bastonase din fiecare pe capatul cate unei bucati de file, apoi rulam si asezam in aparatul pentru gatit cu abur. Pe fiecare rulou asezam cateva cubulete de para.

Legumele pentru pireu (in afara de para) se taie cubulete si se aseaza in jurul rulourilor. Lasam totul sa fiarba cca 15min. Intre timp, amestecam ingredientele pentru aromatizare. 

Cand totul a fiert, pasam cu blenderul legumele pentru pireu,, impreuna cu para proaspata, lungim cu apa lasata in aparat de la fiert si potrivim gustul cu sare.

La servire incalzim putin in cuptorul cu microunde ingredientele pentru aromatizare si turnam peste rulouri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste cu piure fructat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Platica lui Godina

Postat de mihaelar63

Platica lui Godina

Platica curatata si eviscerata se spala bine cu apa rece . Increstati platica pe ambele parti la distanata de cate doua degete (pentru a se condimenta mai uniform) . Sarati si...

Citeste continuarea

Turtite de orez cu peste

Postat de cristeena20

Turtite de orez cu peste

Pregatim orezul. Tocam marunt ceapa si o calim cu ulei de masline. Cand e bine inmuiata si capata o culoare rumena adaugam rosia tocata marunt (sau puteti folosi rosii din conserva). Adaugam pasta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2011, 21:26
Chiar ca inedit! Arata tare fain
la 27.03.2011, 21:43
ce-mi place prezentarea si pireul
la 27.03.2011, 21:45
foarte bine arata,pacat ca nu-mi place pestele dar cred ca merge si cu alta carnita
la 27.03.2011, 21:46
ce bine arata
la 27.03.2011, 21:48
de mare efect!bravo !

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking