Rulouri de peste cu piure fructat

Postat de Anamaria7 in Peste
27 Mar 2011 | 4477 vizualizari
Rulouri de peste cu piure fructat

Pentru cei care s-au saturat de peste prajit :P Si care adora carnea alaturi de o aroma fructata, iesita din comun :)

Ingrediente

Pentru rulouri:

  • n bucati peste file
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 para
  • sos de soia
  • sare, piper

Pentru aromatizare:

  • 2 lg frunze de patrunjel tocate
  • 1 lg ulei de masline
  • 1 lg sos de soia
  • 1/4 lgt piper

Pentru pireul de legume:

  • 1/2 para
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de file de peste se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu sos de soia si se pun la marinat cateva ore.

Para se curata de coaja, iar impreuna cu morcovul curatat si ardeiul se taie bastonase de cca 0.5cm grosime.

Asezam cateva bastonase din fiecare pe capatul cate unei bucati de file, apoi rulam si asezam in aparatul pentru gatit cu abur. Pe fiecare rulou asezam cateva cubulete de para.

Legumele pentru pireu (in afara de para) se taie cubulete si se aseaza in jurul rulourilor. Lasam totul sa fiarba cca 15min. Intre timp, amestecam ingredientele pentru aromatizare. 

Cand totul a fiert, pasam cu blenderul legumele pentru pireu,, impreuna cu para proaspata, lungim cu apa lasata in aparat de la fiert si potrivim gustul cu sare.

La servire incalzim putin in cuptorul cu microunde ingredientele pentru aromatizare si turnam peste rulouri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste cu piure fructat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Saramura de platica

Postat de anuta

Saramura de platica

1.Pestele se curata de intestine,de solzi,se cresteaza in partea de sus unde carnea este mai groasa,se spala,se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa.Dupa ce au stat ceva timp...

Citeste continuarea

Pofta pescarului - dorada cu ardei copti si pesto de leurda

Postat de Ksenya

Pofta pescarului - dorada cu ardei copti si pesto de leurda

Pestele il curatam de solzi, il evisceram, il spalam bine si-l filetam. Scoatem atent cu ajutorul unei pensete de bucatarie toate oasele. Il saram si-l piperam. Adaugam crenguta de rozmarin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2011, 21:26
Chiar ca inedit! Arata tare fain
la 27.03.2011, 21:43
ce-mi place prezentarea si pireul
la 27.03.2011, 21:45
foarte bine arata,pacat ca nu-mi place pestele dar cred ca merge si cu alta carnita
la 27.03.2011, 21:46
ce bine arata
la 27.03.2011, 21:48
de mare efect!bravo !

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking