Ingrediente
- aprox. 700 gr carne
- o cutie ciuperci feliate
- 2 cepe
- 1-2 ardei gras, după preferinţă
Mod de preparare
Carnea se spală, se usucă cu un şervet, apoi se bate ca la şniţel. Ceapa se curăţă, se spală şi se toacă dar nu prea mărunt, apoi se căleşte puţin, doar până sticleşte. Se clatesc şi se scurg ciupercile, apoi se adaugă peste ceapă, la călit. Ardeiul se spală, se curăţă şi se toacă, apoi se adaugă peste celelalte legume. Se lasă puţin să se înmoaie, apoi se dau deoparte şi se adaugă verdeaţă după preferinţă.Se pune cu lingura compoziţie de legume pe carne, apoi se formează rulouri care se prind cu scobitori. Se prăjesc puţin în tigaie, până îşi schimbă culoarea, apoi se pun într-un vas termorezistent. Dintr-un plic sos pentru rulade am făcut sos urmând instrucţiunile de pe plic, pe care l-am amestecat cu o cutie de roşii cuburi. Am turnat sosul peste rulouri şi am învelit vasul în folie de aluminiu, apoi l-am băgat în cuptorul încins pentru aproximativ 1 oră cu întoarcerea platoului la jumătatea timpului. Tot la jumătatea timpului,am adăugat în sos un morcov tăiat rondele şi vreo 2 cartofi, tăiaţi cuburi. Cand a fost gata, am presărat verdeaţă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|