Rulouri de paste cu varză şi cârnaţi

Postat de madi_marin in Mancaruri cu carne
12 Iul 2014 | 5946 vizualizari
Rulouri de paste cu varză şi cârnaţi

Ingrediente

  • 1,5 kg varză dulce (sau acră)
  • 6 carnaţi subţirei afumaţi
  • 1 ceapă mare
  • 1 conservă de roşii cubuleţe
  • 1 ceşcuţă de vin roşu
  • 2 morcovi
  • 20 foi de lasagna
  • 4 ouă
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • piper
  • mărar proaspăt
  • foi de dafin
  • cimbru uscat
  • ulei

Mod de preparare

Se toacă ceapa şi morcovii se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se călesc în ulei împreună cu cârnaţii mărunţiţi la robot ( să arate ca şi canea tocată). Se adaugă varza tocată, dafinul, cimbrul , trei sferturi din conserva de roşii cubuleţe,vinul, sare, piper şi apă şi se pune vasul la cuptor ca sa scada bine mâncarea.

Între timp se fierb foile de lasagna în apă cu sare şi se scot în apă rece ca să nu se usuce. Se taie toate în două pe lungime.

Când e gata varza, se adaugă mărar proaspăt tocat şi se lasă să se răcească.

Se unge cu ulei şi se tapetează cu făină un vas de cuptor ( eu am folosit un vas de tartă). Se formează rulori din foile de lasagna umplute cu ,şi se aşează unul lângă altul în picioare. În spaţiile libere dintre ele ,se pune restul de varză şi se toarnă ouăle bătute ca pentru omletă şi amestecate cu roşiile păstrate şi smântâna, cu un praf de sare şi piper.

Se dă vasul la cuptor până se leagă ouăle şi se rumeneşte frumos preparatul.

Se servesc rulourile calde, eventual cu smântână.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de paste cu varză şi cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Varza calita cu carne tocata

Postat de caroline

Varza calita cu carne tocata

Mai intai curatam varza de foile externe si o tocam cu ajutorul robotului. O punem intr-un castron mare si o frecam bine cu sare.  Punem o tigaie incapatoare cu 100 ml ulei. Cand acesta...

Citeste continuarea

Cotlet de porc fraged la cuptor

Postat de Catalinaflorea

Cotlet de porc fraged la cuptor

Cotletele de porc se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se asezoneaza cu boia, sare, curry, piper, cateva rosii cherry, felii subtiri de mar si vin alb; se da la cuptorul incins la 200 grade...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.07.2014, 14:07
Ce fain arata
la 12.07.2014, 14:08
Ce frumos le-ai asezat !
la 12.07.2014, 14:13
Minunate!
la 12.07.2014, 14:23
fetele, ma bucur ca va plac acum ne asezam sa gustam
la 12.07.2014, 14:34

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking