Ingrediente
- 8 frunze de varza chinezeasca
- cca 500 gr. piept de porc afumat
- 1 ceapa
- 500 ml suc de rosii
- sare si piper dupa gust
- 1 foaie de dafin
- 1 lingurita de chimen
- 50 gr. paste fainoase marunte
- verdeata de presarat deasupra la final
Mod de preparare
Spalam pieptul de porc afumat si il taiem cubulete.
Prajim cubuletele in oala in care dorim sa fierbem ciorba, pana devin aramii.
Ceapa si frunzele de varza se spala si se taie cubulete.
Adaugam ceapa tocata,o lasam sa se caleasca cca 2 minute.
Adaugam sucul de rosii, foaia de dafin, chimenul,sare si piper lasam sa fiarba acoperit 15 minute.
Adaugam 3 l apa, cand da in clocot punem varza taiata cubulete.
Fierbem la foc mic pana se inmoaie varza. Adaugam pastele fainoase, mai fierbem 2-3 minute, presaram verdeata tocata si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|