Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura

Postat de Valclaudia in Ciorbe
18 Aug 2013 | 10508 vizualizari
Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura

Ingrediente

  • 8 frunze de varza chinezeasca
  • cca 500 gr. piept de porc afumat
  • 1 ceapa
  • 500 ml suc de rosii
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita de chimen
  • 50 gr. paste fainoase marunte
  • verdeata de presarat deasupra la final

Mod de preparare

Spalam pieptul de porc afumat si il taiem cubulete.

Prajim cubuletele in oala in care dorim sa fierbem ciorba, pana devin aramii.

Ceapa si frunzele de varza se spala si se taie cubulete.

Adaugam ceapa tocata,o lasam sa se caleasca cca 2 minute.

Adaugam sucul de rosii, foaia de dafin, chimenul,sare si piper lasam sa fiarba acoperit 15 minute.

Adaugam 3 l apa, cand da in clocot punem varza taiata cubulete.

Fierbem la foc mic pana se inmoaie varza. Adaugam pastele fainoase, mai fierbem 2-3 minute, presaram verdeata tocata si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de porc in zeama de varza

Postat de katty

Ciorba de porc in zeama de varza

Taiem carnea in bucati potrivite si o spalam bine. O punem la fiert intr-o oala acoperita cu apa rece. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede si fierbem 10-15 minute....

Citeste continuarea

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

Postat de katty

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert acoperita cu apa rece. Spumam bine pana carnea este  fiarta. Pentru vca puiul era de tara, deci mai tare, am fiert carnea intr-o oala sub...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2013, 09:12
Tare buna trebe sa fie ciorbitza ta, nu am facut cu varza chinezeasca...
la 18.08.2013, 09:16
chiar e buna,Simo!
la 18.08.2013, 09:28
vreau doua portii
la 18.08.2013, 09:29
as manca si eu!
la 18.08.2013, 09:32
mie mi s-a luat de ciorba de varza de cand cu cura de supa de varza

dar cu piept de porc parca as mai tine o cura

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking