Ciorba de varza rosie cu afumatura

Postat de Valclaudia in Ciorbe
22 Sep 2013 | 6340 vizualizari
Ciorba de varza rosie cu afumatura

preparata cu gandul la Cleme! Apropo, n-ai sughitat ieri,deloc???? :))))))

Ingrediente

  • 1 varza rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • praz verde (1 buc. de cca 10 cm)
  • 1/2 ardei galben
  • 3 linguri de ulei
  • 1 rosie mare
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde, 1 legatura
  • coaste afumate (6 bucati)
  • piept de porc afumat (2 felii)

Mod de preparare

Spalam cu apa rece coastele de porc si pieptul.

Spalam varza rosie si o dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Spalam legumele, le taiem dupa preferinta (prazul,rosia si ardeiul), apoi le calim impreuna cu bucatile de carne (coastele si pieptul de porc taiat bucatele), in uleiul incins. Dupa ce s-au calit, adaugam varza data pe razatoare, sare, piper, punem apa si lasam ciorba la fiert, la foc mic pana fierbe carnea si se desprinde cu usurinta de pe oase.

Dupa ce stingem focul presaram patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza rosie cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba deasa de varza cu costita afumata

Postat de mihaelar63

Ciorba deasa de varza cu costita afumata

Costita afumata de porc se spala si se pune la fiert in 2 l apa . Pentru  scurtarea gatirii  folositi apa fierbinte obtinuta cu ajutorul fierbatorului . Ceapa si...

Citeste continuarea

Ciorba de varza rosie, cu afumatura

Postat de RODIMUR

Ciorba de varza rosie, cu afumatura

Mai întâi se curăță varza, se spală, se elimină cotorul și nervurile groase, se taie fideluțe și se freacă bine cu 1 linguriță de sare, după care se lasă 10 minute să se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.09.2013, 09:40
Sincer,la un moment am inceput sa sughit( eram la un parastas) si i-am zis sotului,cred ca ma pomenesc bucatarasii,ca sunt lipsa de la apel....
la 22.09.2013, 09:41
la 22.09.2013, 09:46
la 22.09.2013, 09:50
Ce culoare frumoasa are ciorbita!!! Mi-ai dat idee ca nu mai stiam ce ciorbitza sa mai fac...
la 22.09.2013, 09:53
Ce bunatateee! Mai ca-mi vine sa las cafeaua si sar la ouala ta cu ciorbita

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking