Rulouri de somon cu branza de capra si caviar

Postat de GretaRachita in Aperitive / Garnituri
14 Ian 2014 | 3614 vizualizari
Rulouri de somon cu branza de capra si caviar

Ma tot uit la pozele cu mancarurile realizate de mine si nu reusesc sa decid ce reteta sa va propun pentru seara aceasta….e luni, este zi de sarbatoare, este finalul sarbatorilor de iarna….mi-ar trebui cevacare s anu imi ocupe mult timp, ceva lejer, dar deva foarte chic, ceva care sa nu imi umple foarte mullt burta, dar care sa imi dea foarte multa energie, care sa ma faca sa stau bine, sa visez, sa sper intr-o saptamana mai buna. Pentru seara asta va propun o gustare cu rulouri de somon, branza de capra si caviar.

Ingrediente

  • 200 g de somon afumat filè
  • 50 g de branza moale de capra
  • 1 legatura de fire verzi de arpagic
  • 1 borcanel de caviar
  • 2 foi de salata
  • 1 fir de ulei
  • sare
  • piper
  • sucul de la o jumatate de lime

Mod de preparare

Am taiat marunt arpagicul. Am amestecat bine branza cu uleiul, sare, piper, suc de lime, frunzele verzi de arpagic. Am intins fileurile de somon si peste acestea am intins crema de branza. Am rulat fileurile si le-am pus pe fiecare in parte in picioare peste cate o bucata de salata. Peste fiecare rulou am pus oua de caviar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de somon cu branza de capra si caviar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv frittata cu paste si legume

Postat de vio_dreams

Aperitiv frittata cu paste si legume

Batem ouale cu laptele, sarea si piperul. Tocam ardeiul cubulete. Prazul il taiem rondele. Dam cascavalul pe razatoarea mica, iar ciupercile le scurgem si le trecem prin jet de apa. Pastele le...

Citeste continuarea

Omleta cu salata verde

Postat de caroline

Omleta cu salata verde

Mai intai spalam bine salata frunza cu frunza, indepartam apa in exces si ''rupem'' frunzele de marime potrivita.  Intr-un bol, punem ouale si cu ajutorul unui tel batem ouale spuma...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2014, 08:57
grozave rulouri
la 14.01.2014, 08:58
la 14.01.2014, 09:20
mmm delicatesa
la 14.01.2014, 09:23
la 14.01.2014, 10:26

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking