Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata

Postat de trifadalia in Mancaruri de legume
8 Oct 2018 | 3038 vizualizari
Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata

M-am inspirat de pe link-ul urmator https://www.bucataras.ro/retete/paneuri-de-vinete-cu-urda-10242.html al  lia maria in Aperitive / Garnituri, unde eu am rulat vinetele si le-am umplut cu kaiser si cascaval. Dar sunt delicioase in orice mod se prepara ele. Doream efectiv o reteta de vinete pane si asa mi-a venit aceasta inspiratie, un alt mod de gatire  al lor pane.

Ingrediente

  • 1 bucata vanata
  • 150 gr kaiser
  • 150 gr cascaval
  • 100 ml ulei
  • 200 gr faina
  • 2 buc oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lung cat se poate de subtire si se lasa cu sare sa se inmoaie pentru 30 de minute. Apoi se pun la strecurat feliile.

Intre timp kaiserul si cascavalul se taie julien. Se ia fiecare felie se condimenteaza cu piper, apoi pe fiecare se pune cate o felie de kaiser si una de cascaval, rulandu-se cat se poate de strans.

Feliile rulate se dau apoi prin faina si ou si se prajesc in baia de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chipsuri de radacinoase

Postat de Bucataras

Chipsuri de radacinoase

Taie capetele tuturor legumelor astfel incat sa fie drepte;  Cu ajutorul unui cutit foarte ascutit taie fasii subtiri din fiecare leguma in parte;  Pune-le intr-un castron...

Citeste continuarea

Chiftelute cu naut si legume

Postat de andaoana

Chiftelute cu naut si legume

Nautul il alegem si il punem la hidratat, de seara pana a doua zi dimineata, in multa apa rece. Aruncam apa de pe el si spalam nautul cu apa. Il punem la fiert pana cand devine moale. De obicei,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.10.2018, 22:09
la 08.10.2018, 22:24
la 08.10.2018, 23:08
Bune!
la 09.10.2018, 09:34
Super !!! Tenant de reinterpretat, reteta ta reinterpretata )
la 09.10.2018, 09:59
yammy

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking