Chipsuri de radacinoase
Postat de Bucataras
Taie capetele tuturor legumelor astfel incat sa fie drepte; Cu ajutorul unui cutit foarte ascutit taie fasii subtiri din fiecare leguma in parte; Pune-le intr-un castron...
Citeste continuareaM-am inspirat de pe link-ul urmator https://www.bucataras.ro/retete/paneuri-de-vinete-cu-urda-10242.html al lia maria in Aperitive / Garnituri, unde eu am rulat vinetele si le-am umplut cu kaiser si cascaval. Dar sunt delicioase in orice mod se prepara ele. Doream efectiv o reteta de vinete pane si asa mi-a venit aceasta inspiratie, un alt mod de gatire al lor pane.
Ingrediente
Mod de preparareVanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lung cat se poate de subtire si se lasa cu sare sa se inmoaie pentru 30 de minute. Apoi se pun la strecurat feliile. Intre timp kaiserul si cascavalul se taie julien. Se ia fiecare felie se condimenteaza cu piper, apoi pe fiecare se pune cate o felie de kaiser si una de cascaval, rulandu-se cat se poate de strans. Feliile rulate se dau apoi prin faina si ou si se prajesc in baia de ulei. Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|
Postat de Bucataras
Taie capetele tuturor legumelor astfel incat sa fie drepte; Cu ajutorul unui cutit foarte ascutit taie fasii subtiri din fiecare leguma in parte; Pune-le intr-un castron...
Citeste continuareaPostat de andaoana
Nautul il alegem si il punem la hidratat, de seara pana a doua zi dimineata, in multa apa rece. Aruncam apa de pe el si spalam nautul cu apa. Il punem la fiert pana cand devine moale. De obicei,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|