Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta

Postat de TAB1TA in Aperitive / Garnituri
16 Mai 2013 | 7661 vizualizari
Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta

Potrivit ca gustare rapida sau aperitiv.

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1 conserva de fasole boabe 450 g
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • putin ulei pentru prajit
  • pentru uns:
  • 1 ou
  • 1-2 linguri cu lapte
  • putin susan

Mod de preparare

 Ceapa se curata, se spala si se toaca. Se pune la prajit in tigaia incinsa si se lasa putin, pana devine sticloasa.

 Se scurge apa din conserva si se clateste fasolea in mai multe ape, apoi se bate pane devine ca o crema.

 Se adauga ceapa calita. Se asezoneaza cu sare, busuioc, cimbru si se amesteca bine.

 Se taie aluatul in 8 fasii egale si se adauga compozitia. Se ruleaza.

 Rulourile se aseaza pe hartie de copt pe o tava si se ung cu ajutorul unei pensule, cu oul barut amestecat cu putin lapte.

 Se presara deasupra putin susan.

 Se da tava la cuptorul preincalzit la 200°C pentru 15-20 de minute timp in care nu se deschide usa cuptorului.

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (45)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Oua umplute cu crema de urda

Postat de rocsi_1612

Oua umplute cu crema de urda

Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz. Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca apa, le fierbem 6-7 minute, apoi le dam deoparte. Le bagam sub jetul de apa rece, le crapam...

Citeste continuarea

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana

Postat de panacris

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana

Dovleceii se curăță de cojă și semințe, apoi se rad pe răzătoarea fină ;) Bineînțeles, m-am ajutat de noul membru din familia Zmeilor, răzătoarea de la Delimano ;) (Culmea n-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.05.2013, 20:20
O gustare pe cinste!
la 16.05.2013, 20:35
ce bun!!!!
la 16.05.2013, 20:55
bun tare
la 16.05.2013, 20:55
Asa e, Buni!
la 16.05.2013, 20:55
Multumesc Alina! Bunn si satios.

Vezi toate comentariile (45)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking