Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Postat de burdulea56 in Aperitive / Garnituri
9 Mar 2010 | 5606 vizualizari
Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Am avut nevoie de ceva rapid, am folosit aluat de foitaj pe care il aveam in congelator si am trecut la treaba.

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foitaj Linco.
  • Pt umplutura:
  • 400 g salam afumat,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper,
  • 2 lingurite oregano,
  • 1 lingurita enibahar,
  • mac.

Mod de preparare

Pana se decongeleaza aluatul, putem prepara umplutura. Salamul se razuie pe razatoarea cu gauri mari, se condimenteaza cu piper, sare, oregano, enibahar, adaugam oul, amestecam totul bine, lasam deoparte.
Se lasa aluatul la decongelat, se desface, se intinde pe masa sau planseta, se aseaza umplutura, se ruleaza si se taie. Se fac cateva suluri din aceasta cantitate de aluat, si fiecare sul se taie in 4, se ung bucatile obtinute cu apa, se presara sare si mac. Asezam rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit, 30-35 minute la foc potrivit pana se rumenesc. Sunt foarte gustoase si merg langa vin sau bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Varza de bruxelles cu mazare

Postat de gurita_ta2005

Varza de bruxelles cu mazare

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu speak-ul fasii. Varza de bruxelles se curata de frunzele de deasupra,se spala bine si se taie in jumatate si se adauga...

Citeste continuarea

Aperitiv chec cu legume, carnati si mix de seminte

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv chec cu legume, carnati si mix de seminte

Dovleceii (curatati de coaja, spalati si dati pe razatoarea mare), morcovii (curatati se coaja, spalati si dati pe razatoarea mare), ardeiul (curatat de cotor si seminte, spalat si taiat marunt)...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.03.2010, 22:12
la 09.03.2010, 22:31
ce rulouri frumoase!
la 10.03.2010, 08:21
solutie salvatoare ,ar trebui sa fie unul din produsele care ar trebui sa le avem in congelator in caz de forta majora
la 16.04.2010, 21:42
asa e mihaelar63, eu am mereu rezerve, fac ori cu gem ori cu mezeluri, cu branza, urda, varza, etc....
la 20.05.2011, 11:04

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking