Rulouri umplute cu salata Boeuf

Postat de Monica1997 in Aperitive / Garnituri
14 Sep 2013 | 5305 vizualizari
Rulouri umplute cu salata Boeuf

Ingrediente

  • 20 de felii de sunca presata
  • +
  • 2-3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 telina
  • 6-7 cartofi mai mari
  • 7-8 castraveti murati
  • 5-6 bucati de gogosari murati
  • sare
  • piper
  • mustar
  • ulei
  • 2 oua

Mod de preparare

Pregatirea salatei :

Se curata legumele,se spala si se lasa la fiert impreuna cu carnea si 1 ou.

Dupa ce acestea au fiert se lasa la racit. Intre timp se toaca castravetii si gogosarii storcandu-se de zeama! Apoi se toaca legumele si carnea cubulete. Amestecam toata ingredientele si potrivim de sare.

Separat intr-un bol se pune galbenusul fiert si cel crud se freaca cu putin mustar apoi cu ulei pana se obine cantitatea de maioneza dorita! Amestecam totul.

Pregatirea rulourilor: Pe fiecare felie de sunca se pune cate o lingurita de salata,se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Sa aveti spor. :-*

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute cu salata Boeuf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmalute aperitiv, umplute cu salata boeuf

Postat de RODIMUR

Sarmalute aperitiv, umplute cu salata boeuf

Se iau 2-3 linguri încărcate din salata de boeuf, începută și căreia i s-a "stricat fața"/decorul. https://www.bucataras.ro/retete/salata-de-boeuf-84903.html...

Citeste continuarea

Aperitiv rulouri de sunca, umplute cu salata boeuf

Postat de RODIMUR

Aperitiv rulouri de sunca, umplute cu salata boeuf

Se prepară mai întâi ingredientele pentru salata boeuf. Se curăță legumele (morcovii, pătrunjelul, țelina), se spală și se pun la fiert. Se pune la fiert, separat și 1 cartof....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2013, 17:32
la 14.09.2013, 17:42
bune
la 14.09.2013, 17:58
la 14.09.2013, 19:49

Daca le rulai pe latura dreapta si le puneai cu imbinarea dedesubt, nu era nevoie de scobitori!
la 14.09.2013, 20:32
Am mai vazut ideea asta si imi place

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking